Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα και το κακάο.
-
2
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και όταν ασπρίσουν ρίχνουμε στο γάλα. Ανακατεύουμε καλά και φιλτράρουμε.
-
3
Γεμίζουμε ατομικές φορμίτσες και τις τοποθετούμε σε ταψί με νερό, που να φτάνει στα 3/4 του ύψους των μπολ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
-
4
Λίγο πριν σερβίρουμε και αφού η κρέμα έχει κρυώσει πολύ καλά, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την καίμε στο γριλ για 1-2 λεπτά μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Από
Παρόμοιες συνταγές

Crème Brûlée από παγωτό


Κλασική γαλλική κρεμ μπρουλέ


Crème Brûlée (Κρεμ Μπρουλέ)🍮


Creme Brulle με πορτοκάλι


Τάρτα με σοκολάτα και μηλόπιτα


Κοκ


Τρούφες


Bitter-sweet symphony


Τάρτα σοκολάτας στο φούρνο με παγωτό βανίλια


Προφιτερόλ με σοκολατένια σου


Σεράνο Vera Italiana


Παγωτό ταχίνι με 4 υλικά!!!!!!!


Τούρτα σοκολάτα με φιστίκι Αιγίνης


Βενετσιάνικο ρυζόγαλο


Ρεβανί με ινδοκάρυδο


Πυραμιδάκια σοκολάτας


Κεκάκια με κανέλα και σοκολάτα


Κέικ σοκολάτας με αμυγδαλόσκονη


Σοκολατόπιτα


Cheesecake με 2 σοκολάτες και φιστίκια


Τούρτα πραλίνα 2


Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα και πορτοκάλι


Σοκολατίνα 🍫


Υγρό κέικ με εσπεριδοειδή


Τούρτα με κρέμα καραμέλας


Τούρτα σοκολάτα μπισκοτοτέρας


Κουραμπιέδες με αμύγδαλο


Μπισκότα Αμαρέτι


Παγωτό cheesecake φράουλα

Σχόλια (8)