Δεντράκι από μπισκότα
Μπισκοτένιο δεντράκι για τα Χριστούγεννα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Φτιάξτε μόνη σας ζαχαρόπαστα με τη συνταγή που υπάρχει στο σάιτ και θα τη βρείτε εδώ,συμφέρει πάρα πολύ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει και προσθέτουμε όλα τα υλικά και στο τέλος το αλεύρι. Δεν ζυμώνουμε πολύ για να μας βγουν αφράτα τα μπισκοτάκια μας.
-
2
Ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια λεπτό φύλλο και κόβουμε αστέρια σε διάφορα μεγέθη. Υπάρχει ειδικό σετ κουπ πατ αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να ζωγραφίσετε πατρόν σε χαρτόνι.
-
3
Φτιάχνουμε δύο μπισκότα από κάθε μέγεθος και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στον αέρα στους 180 μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
-
4
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα στολίζουμε με τη ζαχαρόπαστα.
-
5
Ξεκινώντας από τη βάση με τα μεγαλύτερα μπισκότα συναρμολογούμε το δεντράκι μας τελειώνοντας με το μικρότερο στην κορυφή. Καλή επιτυχία!
Σχόλια (6)