κύρια φωτογραφία συνταγής Διπλός πειρασμός σοκολάτας

Διπλός πειρασμός σοκολάτας

13 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Lamprini Noula
Lamprini Noula @cook_8467204
,

Ένας πειρασμός απο δύο είδη σοκολάτας για όλους εμάς που τη λατρεύουμε!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε το πιο σκούρο στρώμα στο κάτω μέρος, κάντε πρώτα το Βήμα 3 και συνεχίστε με τα βήματα 1 και 2.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 μπολ
  1. 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  2. 3 μπάρες σοκολάτα γάλακτος κομμένες σε κομματάκια
  3. 6 κουταλιές ζάχαρη
  4. 1 κουταλάκι βανίλια
  5. 3 μπάρες πικρή σοκολάτα κομμένες σε κομματάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατεύετε 1 φλιτζάνι της κρέμας γάλακτος, τη σοκολάτα γάλακτος, και 3 κουταλιές της ζάχαρης. Ανακατεύετε σε μέτρια φωτιά περίπου 5 λεπτά μέχρι το μίγμα να πυκνώσει. (Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε σύρμα.)

  2. 2

    Σε ένα μπολ, κτυπήστε 2 από τους κρόκους αυγών με ένα σύρμα. Σταδιακά ρίξτε το μίγμα σοκολάτας στο χτυπημένο κρόκο αυγού και 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού της βανίλιας. Εάν χρησιμοποιείτε γυάλινα δοχεία τότε βάλτε τα λίγο πριν στην κατάψυξη για να κρυώσουν λίγο. Μοιράστε το μείγμα σοκολάτας ομοιόμορφα μεταξύ 8 μικρών μπολ. Καλύψτε τα και αφήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.

  3. 3

    Κάντε το δεύτερο στρώμα του επιδορπίου με την ίδια μέθοδο με το υπόλοιπο 1 φλιτζάνι κρέμας γάλακτος, τη σκούρα σοκολάτα, τις 3 κουταλιές ζάχαρη, τους 2 κρόκους αυγών, καθώς και το υπόλοιπο 1 / 2 κουταλάκι βανίλια. Μοιράστε το μείγμα πικρής σοκολάτας στα μπολ που έχετε αφήσει στο ψυγείο πάνω από το μείγμα σοκολάτας γάλακτος. Καλύψτε τα και αφήστε τα στο ψυγείο περίπου 4 ώρες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Lamprini Noula
Lamprini Noula @cook_8467204
στις
,