TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Λουκουμάδες στο τηγάνι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα ντόνατς εγώ τα κόβω μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω κορδόνια και τα ενώνω. Δέν ανοίγουν στο τηγάνισμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
16-18 κομμάτια
  1. 1/2 κιλό αλέυρι (περίπου)
  2. 2 κ.γ. μπέικιν
  3. 100 γραμ. γιαούρτι
  4. 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  5. 2 βανίλιες
  6. 1/2 κ.γ. αλάτι
  7. 1/2 φλιτζάνι λάδι
  8. 1/2 φλιτζάνι γάλα (χλιαρό)
  9. Για την επικάλυψη
  10. 1 δοση Γλάσο άσπρο
  11. ή άχνη ή σοκολάτα κουβερτούρα ή ζάχαρη ή μερέντα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια λεκάνη ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.

  2. 2

    Πλάθουμε τα ντόνατς και τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με μέτρια φωτιά, μέσα σε αρκετό λάδι.

  3. 3

    Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε αποροφιτικό χαρτί κουζίνας.

  4. 4

    Σερβίρουμε με άχνη ή ζάχαρη ή σοκολάτα ή γλάσσο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Μπουμπούκα 78
Μπουμπούκα 78 @cook_8458707
αδελφή, οι λουκουμάδες σου γίνονται καταπληκτικοί!!!! μμμμμμ

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα