Δροσερή σαλάτα με παντζάρι και πορτοκάλι
Αν βαρεθήκατε τη γνωστή βραστή εκδοχή της πατζαροσαλάτας, αυτή θα σας ενθουσιάσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή βρήκα εδώ , αλλά αντικατέστησα τον μαϊντανό με άνηθο. Πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε φέτες τα 2 πορτοκάλια και τα 2 πατζάρια και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
-
2
Από πάνω ψιλοκόβουμε κρεμμύδι και άνηθο.
-
3
Σε ένα ποτηράκι βάζουμε το λάδι, το μέλι το ξύδι και το χυμό από το μισό πορτοκάλι και χτυπάμε με το μιξεράκι του καφέ, ή με το χέρι.
-
4
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και απολαμβάνουμε.
Σχόλια (12)