Δροσερό ντιπ με τυρί κρέμα
Το συγκεκριμένο ντιπ σερβίρεται με φρυγανιστό ψωμί, πίτες από σουβλάκι ψημένες, αλλά ακόμα και με αλλαντικά ή ψητά καλαμάκια κοτόπουλου. Ιδανική λύση για μπουφέ και finger food!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντί για λικέρ μαστίχας, μπορούμε να βάλουμε Lemoncello. Σε αυτήν την περίπτωση ας μην βάλουμε και χυμό φρέσκου λεμονιού.Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και 1 με 2 κ. γ. βούτυρο για καλύτερη γεύση. (Εγώ το αποφεύγω για λόγους θερμίδων)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί μέχρι να γίνει η υφή του να γίνει αφρώδης.
-
2
Προσθέτουμε το σκόρδο, το βασιλικό και τον άνηθο ψιλοκομμένα καθώς και το αλάτι – πιπέρι και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.
-
3
Βάζουμε στο τέλος το λεμόνι και το λικέρ και ανακατέβουμε.
-
4
Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.
Σχόλια (7)