Δροσιστική Σαλάτα της Κανέλλας
Ελαφριά και εύκολη σαλάτα που συνοδεύει το κατσικάκι ή το αρνάκι την Κυριακή του Πάσχα και οχι μονο.
Υλικά
-
2 αγγούρια
-
1 κουπα γιαούρτι σακούλας
-
1 κρεμμύδι φιλοκομμένο
-
2 κουταλιές λάδι
-
1 κουταλιά ξύδι
-
δυόσμο ψιλοκομμένο
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το αγγούρι σε μικρα κομματάκια και τοποθετήστε το σε μια διάφανη σαλατιέρα.
-
2
Προσθέστε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το δύοσμο και ανακατέψτε τα με το αγγούρι.
-
3
Χτυπήστε το γιαούρτι με το λάδι, το ξύδι και ελαχιστο αλάτι και ρίξτε το απο πανω απο τ΄αλλα υλικά.
-
4
Στολίστε τη σαλάτα με φέτες αγγουριου γύρω-γύρω στη σαλατιέρα και βάλτε στη μέση ενα φρέσκο κλωνάρι δύοσμο.
Σχόλια (21)