Δροσιστικό τσιζκέικ με ζελέ κεράσι
τσιζ κέικ με ζελέ χωρίς καθόλου ψήσιμο. Την συνταγή μου την έδωσε μία φίλη μου από τον Καναδά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να σας πήξει πιο γρήγορα το μίγμα καθώς το χτυπάτε στο μίξερ, μπορείτε να προσθέσετε 2 φύλλα ζελατίνης αφού τις διαλύσετε σε ένα ποτηράκι χλιαρό νερό.
Υλικά
-
1 κουτί μαργαρίνη σοφτ
-
1 γιαούρτι
-
2 πακέτα μπισκότα digestive
-
2 πακέτα τυρί κρέμα
-
2 φακελάκια ζελέ κεράσι
-
1 λεμόνι στημένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
-
2
Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi και τα βαζουμε μέσα σε πυρέξ.
-
3
Λιώνουμε το βούτυρο, το ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά να ενωθεί το μίγμα κάνοντας έτσι τη βάση.
-
4
Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
-
5
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί, το γάλα, το μισό γιαούρτι και το λεμόνι μέχρι το μίγμα μας να γίνει πηχτό.
-
6
Το περιχύνουμε στο πυρέξ και το βάζουμε ξανά στο ψυγείο.
-
7
Όταν κοντεύει να πήξει το ζελέ το βάζουμε πάνω από το μίγμα μας και βάζουμε ξανά το πυρέξ στο ψυγείο αφήνοντάς το γλυκό να πήξει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια