Εξοχική ομελέτα

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
glukoulitsa
glukoulitsa @cook_8508102

Είναι μια συνταγή γρήγορη για τις πολυάσχολες νοικοκυρές, πεντανόστιμη και ταΐζει τουλάχιστον 4 άτομα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν θέλουμε προσθέτουμε μανιτάρια και μια κουταλιά μπέικιν πάουντερ, ο όγκος της ομελέτας μας θα είναι σχεδόν ο διπλάσιος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 2 φέτες γαλοπούλα
  2. 2 φέτες ζαμπόν
  3. 1/2 πιπεριά πράσσινη
  4. 1 κρεμύδι μεσαίο
  5. 1 κρεμυδάκι φρέσκο
  6. 200 γραμμάρια γραβιέρα
  7. 1/2 κούπα λάδι
  8. αλάτι πιπέρι κατά προτίμηση
  9. 4 πατάτες μεσαίες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια και τις τηγανίζουμε στο λάδι.

  2. 2

    Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά, την πιπεριά και τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.

  3. 3

    Σε ένα μπολ βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και την μισή γραβιέρα και ανακατεύουμε μέσα εκεί  τ' αβγά μας.

  4. 4

    Μετά τα ρίχνουμε όλα μάζι σ' ένα πιρέξ και ψήνουμε στους 180 για μισή ώρα περίπου.

  5. 5

    Προς το τέλος του ψησήματος ρίχνουμε την υπόλοιπη γραβιέρα από πάνω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

glukoulitsa
glukoulitsa @cook_8508102
στις