κύρια φωτογραφία συνταγής Ελιοτυρόψωμο
star
star @cook_8450171

Είναι διαφορετικό απο το κλασικό ελιοτυρόψωμο

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκια ντομάτα σε κύβους, πιπεριές σε φετούλες, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Έτσι θα έχουμε φτιάξει κάτι σαν πίτσα ελληνική (η ζύμη δεν έχει καμία σχέση με ζύμη πίτσας).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια αλεύρι
  2. 2 ποτήρια γάλα φρέσκο
  3. ελιές σε φετάκια
  4. 300 γρ. φέτα σε τρίμμα
  5. ρίγανη
  6. πιπέρι
  7. ελαιόλαδο για το ταψί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα πυρέξ ή ταψί ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το απλώνουμε σε όλο το πυρέξ. Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να φτιάξουμε τη ζύμη.

  2. 2

    Σε μπόλ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και το αλεύρι. Βγάζουμε το ταψί και ρίχνουμε το μίγμα μέσα. Απο πάνω ρίχνουμε τις ελιές και την φέτα. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και πιπέρι και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (24)

Μήδεια
Μήδεια @cook_8454529
Πριν από λίγο την έκανα! Υπέροχη συνταγή. Βέβαια την άλλαξα λίγο. Αντί να βάλω από πάνω τις ελιές και τη φέτα τα έβαλα μέσα στο μείγμα! Τέλεια!!! Μπράβο!

Από

star
star @cook_8450171
στις