Ελληνικά spring rolls
Είναι τα ελληνικά sring rolls....πολίτικα και πεντανόστιμα!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το φύλλο θα μας περισσέψει γι' αυτο φτιάχνουμε αν θελουμε διπλάσια γεμιση ή κρύβουμε το φύλλο για άλλη φορά που θα τα ξαναφτιάξουμε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ενα μπωλ.
-
2
Τρίβουμε την φέτα με τα χέρια μας και την ρίχνουμε μέσα στις ντομάτες.
-
3
Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά και την πιπεριά και τα ρίχνουμε μέσα στις ντομάτες.
-
4
Ρίχνουμε και τον μαιντανό, τον δυόσμο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι, τα ανακατέυουμε πάρα πολύ καλά και το μίγμα της γέμισης είναι έτοιμο.
-
5
Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες, πλάτους 15 εκατοστών, βάζουμε μία κουταλιά από τη γέμιση στην μεση της ακρης του φύλλου, γυρνάμε τα πλαϊνα και τυλίγουμε για να γίνει ρολάκι.
-
6
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια