Ελληνική σαλάτα 2
Επειδή βαρέθηκα το καλοκαίρι να βλέπω παντού την αγγουροντοματα και δίπλα greek salad and souvlaki, σκέφτηκα μια παραλλαγή της ιταλικής με προσούτο και μοτσαρέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Tο ντρεσινγκ το φτιάχνουμε με τη ποσότητα που μας αρέσει.
Υλικά
-
10-12 φύλλα τρυφερό σπανακι
-
3 καρδιές μαρουλιών
-
1 καρδιά τρυφερό αντίδι
-
4-5 φετες παστουρμά
-
4-5 φέτες φορμαέλα
-
ντοματίνια σαντορίνης
-
Για το dressing
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι για το ντρέσινγκ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα φύλλα απ΄τα λαχανικά, τα σκουπίζουμε με χαρτί, και τα στρώνουμε σε πιατέλα.
-
2
Τα περιχύνουμε με το μισό ντρέσινγκ.
-
3
Τοποθετούμε τη φορμαέλα ακτινωτά μες στη πιατέλα, διπλώνουμε και τις φέτες του παστουρμά και τις βάζουμε γύρω απ ΄το τυρί.
-
4
Ενδιάμεσα βάζουμε και τα ντοματίνια
-
5
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρουμε!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια