κύρια φωτογραφία συνταγής Ελληνική σαλάτα 2

Ελληνική σαλάτα 2

14 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992

Επειδή βαρέθηκα το καλοκαίρι να βλέπω παντού την αγγουροντοματα και δίπλα greek salad and souvlaki, σκέφτηκα μια παραλλαγή της ιταλικής με προσούτο και μοτσαρέλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Tο ντρεσινγκ το φτιάχνουμε με τη ποσότητα που μας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 10-12 φύλλα τρυφερό σπανακι
  2. 3 καρδιές μαρουλιών
  3. 1 καρδιά τρυφερό αντίδι
  4. 4-5 φετες παστουρμά
  5. 4-5 φέτες φορμαέλα
  6. ντοματίνια σαντορίνης
  7. Για το dressing
  8. ελαιόλαδο
  9. αλάτι για το ντρέσινγκ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα φύλλα απ΄τα λαχανικά, τα σκουπίζουμε με χαρτί, και τα στρώνουμε σε πιατέλα.

  2. 2

    Τα περιχύνουμε με το μισό ντρέσινγκ.

  3. 3

    Τοποθετούμε τη φορμαέλα ακτινωτά μες στη πιατέλα, διπλώνουμε και τις φέτες του παστουρμά και τις βάζουμε γύρω απ ΄το τυρί.

  4. 4

    Ενδιάμεσα βάζουμε και τα ντοματίνια

  5. 5

    Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρουμε!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992
στις