Ελληνική σαλάτα
Απλή, δροσερή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ποσότητες δεν αναφέρω. Τα υλικά εξαρτώνται απο τη σαλατιέρα που θέλουμε να γεμίσουμε(μικρή- μεγάλη), απο τα άτομα που θα κεραστούν αλλά και απο τις προτιμήσεις του καθενός ως προς τα υλικά. Αν έχουμε μεγάλη σαλατιέρα μπορούμε να κάνουμε διπλή στρώση υλικών για να γίνει πιο πλούσια!!! Καλή επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας,τα αλατίζουμε ελαφρά και τα έχουμε έτοιμα για το στήσιμο της σαλάτας.
-
2
Βρέχουμε λίγο τα παξιμάδια μας και τα τοποθετούμε στον πάτο της σαλατιέρας μας. Αν είναι πολύ μεγάλα τα σπάμε σε κομμάτια.
-
3
Βάζουμε απο πάνω σε στρώσειςΠρώτα την ντομάτα, μετά το αγγούρι, τη πιπεριά, το κρεμμύδι, την κάπαρη και τελειώνουμε πάλι με ντομάτα.
-
4
Όταν είναι να σερβίρουμε κόβουμε σε κύβους τη φέτα και τη βάζουμε στο κέντρο της σαλατιέρας. Περιμετρικά ρίχνουμε την μαγιονέζα, την οποία έχουμε ανακατέψει με τη κέτσαπ για να πάρει ένα ελαφρύ ρόζ χρώμα (δεν καλύπτουμε το τυρί)
Σχόλια (7)