angiek1000
angiek1000 @cook_8464745

Η πιο εύκολη και γευστική λεμονόπιτα, είναι έτοιμη σε 10' λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιείτε γυάλινο πυρέξ κάνει το γλυκό να πήζει καλύτερα.Όσο λεμόνι βάλετε τόσο πιο πολύ πήζει η κρέμα και γίνετε ξινή , τα τρία λεμόνια το πολύ τέσσερα είναι αρκετά.Το εβαπορέ αραιώστε το με λίγο νερό για να μην πανιάσουν τα σαβαγιάρ.Μπορούμε να βάλουμε και αμύγδαλο φιλέ πάνω απ την κρέμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 1 πακέτο μπισκότα Σαβαγιάρ
  2. 3-4 λεμόνια
  3. 1 lime (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτάμε με γρήγορες κινήσεις τα σαβαγιάρ στο αραιωμένο εβαπορέ στη συνέχεια τα στρώνουμε σε ένα γυάλινο πυρέξ.

  2. 2

    Βάζουμε σ’ ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος.

  3. 3

    Τα ανακατεύουμε και στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού σιγά σιγά.

  4. 4

    Ρίχνουμε την κρέμα πάνω απ' τα μπισκότα και στην συνέχεια διακοσμούμε με τριμμένο lime ή εναλλακτικά με τριμμένο λεμόνι.

  5. 5

    Το βάζουμε στο ψυγείο για 20' λεπτά.

Από

angiek1000
angiek1000 @cook_8464745
στις