Εύκολη και γρήγορη Μπεσαμέλ
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε μια πολύ καλή μου φίλη απο την Μυτιλίνη η οποία μένει μόνιμα στην Κύπρο. Δεν λερώνεις πολλά μαγειρικά σκεύη και δεν ειναι χρονοβόρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένας πανεύκολος τρόπος και όχι μπελαλίδικος όταν κάνουμε την παραδοσιακή μπεσαμελ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και τα κτυπάμε σε μέτρια φωτιά.
-
2
Όταν το μίγμα της μπεσαμέλ δέσει βάζω δυόσμο ξηρό και τριμμένο χαλλούμι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (17)