Εύκολη Μανιταρόπιτα 2
Εύκολη και νόστιμη μανιταρόπιτα! Τραγανή και την επόμενη μέρα!
Υλικά
-
Για τη γέμιση
-
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
-
2-3 πράσινες πιπεριές
-
7-8 φέτες μπέικον γαλοπούλας
-
300-400 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
-
φύλλο Για το
-
400 γρ. αλεύρι μαλακό
-
1/3 φλυτζ. ελαιόλαδο
-
2 κ.σ. ξύδι
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (της ζύμης) και την αφήνουμε να "ξεκουραστεί για 1 ώρα.
-
2
Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, στη συνέχεια βάζουμε τις πιπεριές και στο τέλος τη γαλοπούλα.
-
3
Ανοίγουμε τα φύλλα, στρώνουμε δύο κάτω, μετά προσθέτουμε το μισό τυρί, τη γέμιση, το υπόλοιπο τυρί και άλλα δύο φύλλα από πάνω.
-
4
Αλείφουμε την πίτα με ελαιόλαδο, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για μία ώρα.
Σχόλια