Valado Micheli
Valado Micheli @cook_8487503
,ΕΛΛΑΔΑ

Νόστιμη Πίτσα από.......Σπίτι!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ρίγανη δεν μπαίνει μέσα στην σάλτσα γιατί αν βράσει πολλή ώρα μαυρίζει και πικρίζει.Αν το θέλετε πιο πικάντικο απλά αυξάνετε τις δοσολογίες των μπαχαρικών.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
6 άτομα
  1. Υλικά για τη ζύμη
  2. 500 γρ. Φαριν απ
  3. 1 φακελάκι μαγιά
  4. 1/2 φλιτζανάκι λάδι (του καφέ)
  5. 1 πρέζα αλάτι
  6. 1 πρέζα ζάχαρη
  7. λίγο χλιαρό νερό (για το ζύμωμα)
  8. Υλικά για τη σάλτσα
  9. 1/2 φλιτζανάκι λάδι (του καφέ)
  10. 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  11. 1 κουτί ψιλοκομμένο ντοματάκι
  12. 1 πρέζα αλάτι
  13. 1 πρέζα ζάχαρη
  14. 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  15. 1 κ.σ. ρίγανη
  16. Μπορείτε να βάλετε ότι αλλαντικά και τυριά επιθυμείτε!!!

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη ζύμη, βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα αφράτο ζυμαράκι. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο σε ζεστό μέρος.

  2. 2

    Για τη σάλτσα, βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι, τα μπαχαρικά και το αφήνουμε να βράσει για να μην έχει πολλά υγρά.

  3. 3

    Τέλος ανοίγουμε σε ένα λαδωμένο ταψί το ζυμάρι, απλώνουμε τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και τοποθετούμε αλλαντικά και τυριά της αρέσκειά σας.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ή προσαρμόζετε στο δικό σας φούρνο.

Αντιδράσεις

Σχόλια

elena
elena @cook_8484159
θα δοκιμασω την σαλτσα...εγω φτιαχνω την ιδια για μακαρονια αλλα στην πιτσα δεν την εβαλα ποτε!!!πιστευω πως θα ταιριαζει τελεια!!!

Από

Valado Micheli
Valado Micheli @cook_8487503
στις
,ΕΛΛΑΔΑ