Εύκολη ρεβιθοσαλάτα
Υλικά
-
2 φλιτζάνια καλά βρασμένα ρεβίθια (430g)
-
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
-
1/4 φλιτζάνι τριμμένο καρότο
-
2 κουταλάκι του γλυκού κίτρινη μουστάρδα
-
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
-
1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
-
αρκετό μαύρο πιπέρι (1/2-1 κουταλάκι του γλυκού)
-
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Δεν χρειάζεται να τα πολτοποιήσουμε εντελώς. Αφήνουμε και κάποια ρεβύθια ολόκληρα.
-
2
Προσθέστε το κρεμμύδι, το καρότο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι.
-
3
Ανακατεύουμε. Έτοιμο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια