κύρια φωτογραφία συνταγής Εύκολη ρεβιθοσαλάτα

Εύκολη ρεβιθοσαλάτα

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 φλιτζάνια καλά βρασμένα ρεβίθια (430g)
  2. 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
  3. 1/4 φλιτζάνι τριμμένο καρότο
  4. 2 κουταλάκι του γλυκού κίτρινη μουστάρδα
  5. 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  6. 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  7. αρκετό ​​μαύρο πιπέρι (1/2-1 κουταλάκι του γλυκού)
  8. 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Δεν χρειάζεται να τα πολτοποιήσουμε εντελώς. Αφήνουμε και κάποια ρεβύθια ολόκληρα.

  2. 2

    Προσθέστε το κρεμμύδι, το καρότο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε. Έτοιμο!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

themelaki
themelaki @cook_8477838
στις
,