Εύκολη συνταγή για ψωμί

Bαθμολογία: 4.6486
       
 
111 ψήφοι
Elefteria, 25.09.08

Περιγραφή

Το μόνο ίσως ψωμί με φαρίνα και μπύρα, έτοιμο σε 1 ½ ώρα.
Εύκολη συνταγή για ψωμί

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο φαρίνα
  • 1 κουτί μπύρα 330 ml
  • 1 κουτ γλυκ. αλάτι
  • 1 κουτ σουπ. λάδι
  • προαιρετικά σουσάμι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Ψωμί
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική , Vegan
Περιέχει: Ξηρούς καρπούς
Φτιάχνει: 1 καρβέλι
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε στη μέση μια τρύπα, όπου ρίχνουμε το αλάτι και το λάδι.
  2. Προσθέτουμε λίγο λίγο τη μπύρα και ζυμώνουμε κάνα 10 λεπτό.
  3. Τη βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί κάνα μισάωρο το ζυμάρι μας.
  4. Ζυμώνουμε ελαφρά σε σχήμα καρβελιού.
  5. Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
  6. Ρίχνουμε σουσάμι, το πατάμε λίγο να κολλήσει, το χαράζουμε.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για καμιά ώρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έκανα διπλή δόση και το έβαλα σε στρογγυλό ταψάκι Ν 25.

Σχετικές συνταγές

Λαδόψωμο Λαδόψωμο
4
       
       
(2)
Σπιτικό ζυμωτό ψωμί Σπιτικό ζυμωτό ψωμί
4.75
       
       
(4)
Σπιτικό ψωμί τσιαπάτα Σπιτικό ψωμί τσιαπάτα
4.65
       
       
(20)
Ψωμί χωρίς μαγιά Ψωμί χωρίς μαγιά
3.8182
       
       
(11)
Ψωμί σπιτικό πρωτότυπο (hi-fi) Ψωμί σπιτικό πρωτότυπο (hi-fi)
4.3333
       
       
(6)
Ζυμωτό ψωμί Ζυμωτό ψωμί
4.64
       
       
(50)
Ζυμωτό ψωμί με αλεύρι ζέας Ζυμωτό ψωμί με αλεύρι ζέας
4.8333
       
       
(24)
Ψωμί με προζύμι Ψωμί με προζύμι
4.8929
       
       
(28)
Ψωμί με σαφράν Ψωμί με σαφράν
1
       
       
(1)
Ζυμωτό Ψωμί 2 Ζυμωτό Ψωμί 2
5
       
       
(7)
Η πλεξούδα της Χάιντι Η πλεξούδα της Χάιντι
5
       
       
(25)

    162 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xaroula, 27-9-08  
    την φτιαχνω και εγω αυτη την συνταγη χρονια νοστιμο ψωμακι και δεν φανταζεστε ποσο γρηγορα γινεται ουτε φουσκωματα ουτε τιποτα!!
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    ωραιο φενεται το ψωμακι σου ¨,να ρωτησω η φαρινα ειναι 500 γρ το πακετο?αν βαλω αλλο αλευρι που φουσκωνει μονο του πιστευω πως γινεται ετσι?
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 28-9-08  
    Εγώ χρησιμοποίησα φαρίνα, αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βαλεις και για όλες τις χρήσεις με μπεκιν παουντερ. Τώρα αν εννοείς τίποτα σε μαύρο, η κίτρινο... είμαι διστακτική. Παρόλα αυτά αν το κάνεις ενημέρωσε μας.
    #
    Σχόλιο από ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ, 28-9-08  
    Πολύ καλό και πολύ εύκολο ψωμάκι! Σε ευχαριστώ ελευθερία!
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    φουντουκιτσα δεν μου απαντησες ειναι 500 γρ το αλευρι???
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    ελευθερια ηθελα να πω :)))))))))))))
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 28-9-08  
    1 πακετο φαρινα 500 γρ
    #
    Σχόλιο από nikolas, 28-9-08  
    πολυ καλο..........το εκανα..
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    μηπως το εχει κανει κανενας με καλαμποκαλευρο?
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 29-9-08  
    Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο,με τραγανή κόρα. Το εξαφανίσαμε πριν καν κρυώσει. Έξυπνη συνταγή για φρέσκο σπιτικό ψωμάκι στη στιγμή.
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 13-10-08  
    Έφτιαξα χθές διπλή δόση και βγήκαν 2 καρβελάκια. Το ένα το άφησα κλασικό και στο άλλο έβαλα μέσα τυρί φέτα και έγινε σαν τυρόψωμο. Έγινε καταπληκτικό. Πολύ καλή ιδέα για ζεστό ψωμάκι στη στιγμή χωρίς φουσκώματα και ιδιαίτερη ταλαιπωρία.Μπράβο!!
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 13-10-08  
    Το μόνο που ξέχασα να πω είναι ότι το αλάτι μου φαίνεται πολύ για μισό κιλό αλεύρι. Νομίζω ότι μισό κουτ.γλ. θα ήταν καλύτερο.
    #
    Σχόλιο από fstun, 26-10-08  
    gia sas ..em eimai full arxarios, to kana to pswmi ..kai m vgike poli poli 3erw ape3w kai mesa sxedon omo...ti fteei?^^
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 27-10-08  
    Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο τρόπος που το έψησες. Μήπως ήθελε ποιο χαμηλό φούρνο και αφού το βγάλω το σκεπάζω με μια πετσέτα βοηθάει πολύ στο να μην ξεραθεί η κορα. Ελπιζω την άλλη φορά να τα πετύχεις!!!
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 27-10-08  
    θα το φτιάξω σήμερα, εν τω μεταξύ, σε περίπτωση που βάλω αλεύρι γι αόλες τις χρήσεις, πόσο μπέϊκιν θα πρέπει να προσθέσω?
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 27-10-08  
    Θα έλεγα ότι 2-3 κουταλάκια μπεκιν είναι υπέρ αρκετό, χωρίς όμως να το δοκιμάσω. Έχω πάντα φαρίνες για κάθε ενδεχόμενο σπίτι.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 27-10-08  
    Δροσουλίτη για να αντικαταστήσεις το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με κανονικό, θα πρέπει να βάλεις για κάθε φλυτζάνι αλεύρι, ένα με ενάμιση κουταλάκι του γλυκού μπέικιν και μισό κουταλάκι αλάτι. Τα 500 γρ είναι περίπου 3 1/2 φλυτζάνια νομίζω, οπότε το υπολογίζεις.
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 27-10-08  
    Σίτρο, Ευχαριστώωωωω,
    Θα σας πω τα αποτελέσματα εδώ, (δεν έχει φατσολυλες εδώ?)χαχαχαχα
    #
    Σχόλιο από Indiannoula, 29-10-08  
    πολύ καλή συνταγή, γρήγορη εύκολη και μοσχοβολά μπυρίτσα (σημ. εγώ χρειάστηκα λίγο παραπάνω από ένα πακέτο φαρίνα). Ευχαριστούμε !
    #
    Σχόλιο από Ginger, 29-10-08  
    Η μπύρα δίνει περίεργη γέυση στο ψωμί; Την καταλαβαίνεις πολύ;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    112 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xaroula, 27-9-08  
    την φτιαχνω και εγω αυτη την συνταγη χρονια νοστιμο ψωμακι και δεν φανταζεστε ποσο γρηγορα γινεται ουτε φουσκωματα ουτε τιποτα!!
    #
    Σχόλιο από ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ, 28-9-08  
    Πολύ καλό και πολύ εύκολο ψωμάκι! Σε ευχαριστώ ελευθερία!
    #
    Σχόλιο από nikolas, 28-9-08  
    πολυ καλο..........το εκανα..
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 29-9-08  
    Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο,με τραγανή κόρα. Το εξαφανίσαμε πριν καν κρυώσει. Έξυπνη συνταγή για φρέσκο σπιτικό ψωμάκι στη στιγμή.
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 13-10-08  
    Έφτιαξα χθές διπλή δόση και βγήκαν 2 καρβελάκια. Το ένα το άφησα κλασικό και στο άλλο έβαλα μέσα τυρί φέτα και έγινε σαν τυρόψωμο. Έγινε καταπληκτικό. Πολύ καλή ιδέα για ζεστό ψωμάκι στη στιγμή χωρίς φουσκώματα και ιδιαίτερη ταλαιπωρία.Μπράβο!!
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 13-10-08  
    Το μόνο που ξέχασα να πω είναι ότι το αλάτι μου φαίνεται πολύ για μισό κιλό αλεύρι. Νομίζω ότι μισό κουτ.γλ. θα ήταν καλύτερο.
    #
    Σχόλιο από Indiannoula, 29-10-08  
    πολύ καλή συνταγή, γρήγορη εύκολη και μοσχοβολά μπυρίτσα (σημ. εγώ χρειάστηκα λίγο παραπάνω από ένα πακέτο φαρίνα). Ευχαριστούμε !
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 30-10-08  
    Για να δούμε.. Τώρα είμαι στη φάση που "ξεκουράζεται" η ζύμη! Ελπίζω να πετύχει και σε μενα!
    Έκανα βέβαια τη μισή δόση γιατί θέλω μόλις ένα φορμάκι του κέικ, αλλά αν περάσει το τεστ θα το επαναλάβω σίγουρα!!!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 31-10-08  
    Μμμ ωραιότατο! Γρήγορο και κριτσανιστό! Δεν έχεις πρόβλημα με τη μυρωδιά της μπύρας-εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα! Πολύ καλό! Λείπει ένα πηρουνάκι γιατί θα το ήθελα πιο αφράτο ακόμα..
    #
    Σχόλιο από Ginger, 1-11-08  
    Το ψωμάκι αρκετά νόστιμο και τραγανό, αλλά δεν φούσκωσε όσο θα 'πρεπε. Φούσκωσε λίγο μόνο, νομίζω θέλει ενίσχυση με baking powder. Δεν ξέρω αν έφταιγα εγώ γι' αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι που το εμπόδισε να φουσκώσει.
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 2-11-08  
    Μου άρεσε μοσχομυρισμένο και εύκολο!!!
    Η κόρα ωραιότατη και λίγο μπισκοτένια θα έλεγα:P Έβαλα και πετσετούλα βρεγμένη από πάνω!
    Αλλά την επόμενη φορά θα το ψήσω λίγο παραπάνω κανά 10' σαν να "κρατούσε" λιγουλάκι ακόμη:)
    #
    Σχόλιο από samoa, 19-11-08  
    Ευχαριστω
    Samoa
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 28-11-08  
    τα πεντε πηρουνακια ειναι πολυ λιγα
    αριστο
    #
    Σχόλιο από terina, 15-12-08  
    Το κάνω κι εγώ αυτό το ψωμάκι. Είναι εύκολο γρήγορο και αν θέλει κανείς μπορεί να κάνει λίγο μεγαλύτερη ποσότητα ζύμης και να φτιάξει ποικιλία με ξηρούς καρπους, ελίες, σταφίδες ή οτι άλλο τραβάει η όρεξη σας.
    #
    Σχόλιο από ΚΕΛΛΥ, 4-2-09  
    πολύ πολύ πολύ καλό......και ο άντρας και το παιδί το ευχαριστήθηκαν και το ξανακανα..........
    #
    Σχόλιο από Fatsoula3, 22-2-09  
    Φανταστικό ψωμι, συγχαρητήρια. Φοβόμουν στην αρχή να το κάνω γιατί είμαι αρχάρια ακόμα μαγείρισα και σκεφτόμουν "εγώ να φτιαξώ ψωμί?". Τελικά το πήρα απόφαση και ... πολύ καλά έκανα (χιχιχι). Τέλειο και πανεύκολο. Μπράβο και πάλι
    #
    Σχόλιο από Sol81, 6-3-09  
    Το έκανα χθες. Πραγματικά για το λίγο χρόνο και κόπο που χρειάζεται βγαίνει άψογο. Πολύ πρακτική συνταγή
    #
    Σχόλιο από glykoula, 18-3-09  
    Καλημερα eleftheria, εχτες οπως σου εγραψα και στα ΠΜ σου εφτιαξα το ψωμακι σου, θα στο πω και παλι ΥΠΕΡΟΧΟ. Λιγο δυσκολια στο ζυμωμα στην αρχη που ηταν το 10λεπτα, αλλα ενταξει ολα καλα απο το αποτελεσμα. Καθολου δεν νιωθεις την μπυρα. Εγω εριξα απο πανω ηλιοσπορο καθαρισμενο και αναλατο και σουσαμι. Ηθελα ομως να σε ρωτησω μηπως απο πανω πρεπει να βαλουμε λιγο λαδι πριν το ψησουμε ή δεν θα εχει καμια διαφορα?
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 18-3-09  
    εγω δεν βαζω λαδακι, αλλα νομιζω οτι δεν θα κολουσαν το σουσαμι και οι ηλιοσποροι.
    μια δοκιμη θα ...μας πισει
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 19-3-09  
    Πολύ καλό και γρήγορο . Εγώ το ζύμωσα στο μίξερ με το ειδικό εργαλείο για ζύμωμα. Κόρα τραγανή , αλλά το λάθος μου ήταν ότι έβαλα λίγο μπέικιν .πάουντερ
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

    44 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    ωραιο φενεται το ψωμακι σου ¨,να ρωτησω η φαρινα ειναι 500 γρ το πακετο?αν βαλω αλλο αλευρι που φουσκωνει μονο του πιστευω πως γινεται ετσι?
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 28-9-08  
    Εγώ χρησιμοποίησα φαρίνα, αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βαλεις και για όλες τις χρήσεις με μπεκιν παουντερ. Τώρα αν εννοείς τίποτα σε μαύρο, η κίτρινο... είμαι διστακτική. Παρόλα αυτά αν το κάνεις ενημέρωσε μας.
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    φουντουκιτσα δεν μου απαντησες ειναι 500 γρ το αλευρι???
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    ελευθερια ηθελα να πω :)))))))))))))
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 28-9-08  
    1 πακετο φαρινα 500 γρ
    #
    Σχόλιο από kostas, 28-9-08  
    μηπως το εχει κανει κανενας με καλαμποκαλευρο?
    #
    Σχόλιο από fstun, 26-10-08  
    gia sas ..em eimai full arxarios, to kana to pswmi ..kai m vgike poli poli 3erw ape3w kai mesa sxedon omo...ti fteei?^^
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 27-10-08  
    Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο τρόπος που το έψησες. Μήπως ήθελε ποιο χαμηλό φούρνο και αφού το βγάλω το σκεπάζω με μια πετσέτα βοηθάει πολύ στο να μην ξεραθεί η κορα. Ελπιζω την άλλη φορά να τα πετύχεις!!!
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 27-10-08  
    θα το φτιάξω σήμερα, εν τω μεταξύ, σε περίπτωση που βάλω αλεύρι γι αόλες τις χρήσεις, πόσο μπέϊκιν θα πρέπει να προσθέσω?
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 27-10-08  
    Θα έλεγα ότι 2-3 κουταλάκια μπεκιν είναι υπέρ αρκετό, χωρίς όμως να το δοκιμάσω. Έχω πάντα φαρίνες για κάθε ενδεχόμενο σπίτι.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 27-10-08  
    Δροσουλίτη για να αντικαταστήσεις το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με κανονικό, θα πρέπει να βάλεις για κάθε φλυτζάνι αλεύρι, ένα με ενάμιση κουταλάκι του γλυκού μπέικιν και μισό κουταλάκι αλάτι. Τα 500 γρ είναι περίπου 3 1/2 φλυτζάνια νομίζω, οπότε το υπολογίζεις.
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 27-10-08  
    Σίτρο, Ευχαριστώωωωω,
    Θα σας πω τα αποτελέσματα εδώ, (δεν έχει φατσολυλες εδώ?)χαχαχαχα
    #
    Σχόλιο από Ginger, 29-10-08  
    Η μπύρα δίνει περίεργη γέυση στο ψωμί; Την καταλαβαίνεις πολύ;
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 29-10-08  
    μια γευση αφηνει, εμενα ομως δεν με ενοχλησε!!! και στο κατω κατω τοσα κανουμε και .... δεν μας αρεσουν. μια μπυρα και μια φαρινα θα παει χαμενη. μια δοκιμη θα σε πεισει
    #
    Σχόλιο από Μάντω, 10-11-08  
    Καλημέρα, το έφτιαξα για 2η φορά το Σαββατοκύριακο και ήταν υπέροχο, αφράτο φουσκώνει απίστευτα μόνο που από κάτω μου σκάει, ανοίγει δηλ. και χάνει το στρογγυλό του σχήμα έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από samoa, 19-11-08  
    Μπραβο πολυ καλη συνταγη και γρηγορη ομως σε παρακαλω ενω το ζυμωνω κανα τεταρτο μου βγαινει λιγο σφικτο και οχι οσο αφρατο θα ηθελα τι φταιει??
    Σamoa
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 19-11-08  
    Ελευθερια ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με την μπυρα που περιεχει το ψωμι.Ειναι καταλληλο για παιδακια?Μπορει να ψηνετε η μπυρα και το ερωτημα μου να ακουγεται καπως αλλα ηθελα την γνωμη σου μιας και εχεις παιδια.
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 19-11-08  
    για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι γίνετε με το αλκοόλ της μπύρας, όμως στα παιδιά μου που το έφαγαν δεν παρατήρησα παρενεργιες!!! lol lol lol
    #
    Σχόλιο από elleni, 9-1-09  
    Καλημέρα σε όλη την παρέα.Θα ήθελα να απαντήσω στην ΜΑΡΕΛΙ,για την μπύρα!Οποιοδήποτε αλκοόλ χρησιμοποιούμε στα φαγητά,τα οποία ψήνονται πάνω απο τους 100 βαθμόυς,το αλκοόλ εξατμίζεται και μένει το αρωμά του ποτόυ.Όσο για το ψωμί,θα το δοκιμάσω σίγουρα και θα επιστρέψω!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 31-1-09  
    Τι ωραιο ψωμακι ειναι αυτο και ευκολοοοοοοο,που να το ψησω? σε αντιστασεις η αερα? μαλλον αερα,ε?
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Λαμπρινή, 8-1-09  
    Εφτιαξα 3 φορές τη συνταγή σου γιατί μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Την πρώτη φορά με αλεύρι κανονικό και μπέικιν μου βγήκε χάλια, σκληρό απ΄έξω και μέσα λάσπη τη δεύτερη μου πέτυχε αλλά και πάλι δεν ήμουν ικανοποιημένη την τρίτη φορά πρόσθεσα 1 φακελλάκι ξηρή μαγιά σε 1 κιλό φαρίνα. Με μισή ώρα ξεκούραση της ζύμης (εκτός ψυγείου) και μετά κατευθείαν για φούσκωμα στις φόρμες που έχω μου βγήκε πολύ καλό.Ανέβηκε πολύ γρήγορα, συνολικά με το ψήσιμο πήρε 3 ώρες.
    Ευχαριστώ για την ιδέα.
    #
    Σχόλιο από elenaki1, 12-1-09  
    Πολύ ωραία και εύκολη συνταγή . Εγώ την έφτιαξα με αλεύρι για όλες τις χρήσεις . Πρόσθεσα ένα φακελάκι μπέικιν και μισό φακελάκι μαγιά . Άφησα τη ζύμη 1 ώρα εκτός ψυγείου και έψησα το ψωμάκι στους 175 για 1μιση ώρα . Τέλειο !!!!!!
    #
    Σχόλιο από Darklilith, 23-10-09  
    Πολυ καλη,γρηγορη και ευκολη συνταγη.Εγω εβαλα και ελιες σε ροδελες μεσα.Βγηκε πολυ ωραιο ψωμακι. :)
    #
    Σχόλιο από JennyIlio, 18-11-09  
    ΤΕΛΕΙΟ!!! Του έβαλα και λίγη φετούλα και έφτιαξα πεντανόστιμο τυρόψωμο στη στιγμή!
    #
    Σχόλιο από celest, 10-10-11  
    Έτσι κάνω κι εγώ το ψωμάκι όταν δεν έχω χρόνο να περιμένω τη μαγιά να φουσκώσει! Γίνεται πεντανόστιμο. Ωστόσο εμένα η ζύμη είναι υγρή, δε ζυμώνεται και απλά την ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι και τη βάζω σε ταψάκι με λαδόκολλα. Προσθέτω επίσης 1 κ.σ. μέλι, 1-2 κ.σ. γάλα και κάποιες φορές διάφορα μπαχαρικά (θυμάρι/ρίγανη/μέντα...) Μας αρέσει πολύ!!
    #
    Σχόλιο από mariagiatr, 10-10-12  
    Tην ξαναέκανα απόψε. Αντικατέστησα τη μπύρα με 330ml φρέσκο γάλα. Όπως και προχτές πρόσθεσα 1 φακ. ξηρή μαγιά και 1φακ. μπέικιν και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!! Δεν βγάζει αυτήν την πικρή γεύση που αφήνει η μπύρα!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Όλα για το ψωμί
    Υπάρχει καλύτερη μυρωδιά από αυτή του φρέσκου, ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Νηστείες
    Η νηστεία, πέρα από τη θρησκευτική της σημασία,...
    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...
    Τα συστατικά του ψωμιού
    Μπορούμε να φτιάξουμε διάφορα είδη ψωμιού: ελιό...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 178 αγαπημένων συνταγών, του/της Πριγκιπισσα
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 31 αγαπημένων συνταγών, του/της Βίκυ7
    ΠΙΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 19 αγαπημένων συνταγών, του/της johnpapas
    Πίτες-Πίτσες-Ψωμί
    Ένα βιβλίο 16 αγαπημένων συνταγών, του/της chrisko
    Ζύμες
    Ένα βιβλίο 38 αγαπημένων συνταγών, του/της Roulita23