Εύκολη τούρτα με φράουλες και μπισκότα

Bαθμολογία: 4.0833
       
 
12 ψήφοι
mariposa, 27.03.08

Περιγραφή

Εύκολη, γρήγορη και εμφανίσιμη!!

Εύκολη τούρτα με φράουλες και μπισκότα
photo: litsa d

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 1 βανίλια
  • 3 κ.σ άχνη ζάχαρη
  • 250 γρ μπισκότα
  • 80 γρ βούτυρο
  • φράουλες
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε στο μίξερ την άχνη ζάχαρη με τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαν σαντιγύ.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε λίγο ακόμα.
  3. Λιώνουμε το βούτυρο, το ρίχνουμε στα θρυμματισμένα μπισκότα και ζυμώνουμε.
  4. Το απλώνουμε σε ταψάκι ή φόρμα και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
  5. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  6. Κόβουμε τις φράουλες ροδέλες και τις βάζουμε πάνω από τα μπισκότα και γύρω γύρω στα πλαινά.
  7. Αφού έχει κρυώσει η ζύμη ρίχνουμε την κρέμα και την βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  8. Γαρνίρουμε με γλυκό του κουταλιού ή με φράουλες ή ότι άλλο θέλουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την έκανα και με μπανάνες και για γαρνίρισμα χρησιμοποίησα γλυκό του κουταλιού κεράσι (αυτά είχα στο σπίτι τότε), δεν έμεινε τίποτα!! Επειδή μας αρέσει πολύ η ζύμη που γίνεται από το μπισκότο, εγώ βάζω σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα.

Σχετικές συνταγές

    25 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από roulaan, 27-3-08  
    Είναι η ίδια συνταγή με το ανοιξιάτικο γιαουρτογλυκό που έιχα δημοσιεύσει λίγο καιρό πριν χωρίσ την βάση φυσικά. Πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή, θα το δοκιμάσω γιατί κι εμάς μας αρέσει η βάση με μπισκότα και βούτυρο. Και φθυσικά όλα τα φρούτα και οι μαρμελάδες του πάνε
    #
    Σχόλιο από mariposa, 27-3-08  
    Με αφορμή το σχόλιο σου είδα τη συνταγή που δημοσίευσες, θα την δοκιμάσω. Όσο για την παρούσα, αν σας αρέσει το μπισκότο θα ξετρελαθείτε σίγουρα! Και το ωραίο είναι πως ότι φρούτο ή κομπόστα να της βάλεις γίνεται ωραία. Και η μαρμελάδα που λες.. καλό μου ακούγεται!
    #
    Σχόλιο από voula, 28-3-08  
    Ο γιος μου την τσακισε .Ειναι ελαφρια και δροσερη΄.
    Εγω την στολισα με σοκολατενιο σκουλικακι .Ηταν πολυ καλή.
    ΜΠΡΑΒΟ!!!
    #
    Σχόλιο από mariposa, 29-3-08  
    Όντως είναι πολύ ελαφριά και τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις. Για στολισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε φαντασία να έχεις... Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!
    #
    Σχόλιο από Γλυκος, 29-3-08  
    Παρα πολυ νοστιμη.Οι Ινδιανοι μου την ρημαξαν. Ευχαριστουμε
    #
    Σχόλιο από mariposa, 29-3-08  
    #
    Σχόλιο από ansou, 2-4-08  
    Την εφτιαξα το απογευμα αλλα επειδη δεν ειχα φραουλες,εβαλα ανανα.Εγινε πολυ γευστικη,πολυ νοστιμη κ δροσερη, μονο που η βαση μπισκοτου εγινε μαλλον στεγνη κ θρυμματιζεται.Ετσι γινεται?Για παραπανω βουτυρο παντως απο 80 gr δε νομιζω να θελει.
    #
    Σχόλιο από mariposa, 6-4-08  
    ansou τώρα είδα το σχόλιο σου, εγώ κάποιες φορές έβαλα και περισσότερο βούτυρο. Πάντως αν παγώσει καλά δεν θρυμματίζεται
    #
    Σχόλιο από ansou, 6-4-08  
    Λοιπον,επειδη η βαση μπισκοτου θρυμματιζοταν,εριξα τα μπισκοτα πτι-μπερ σε κρεμα γαλακτος 250ml κ σε ιση ποσοτητα κουβερτουρας λιωμενα ολα εννοειται.εδεσαν σε στερεα κ πιο γευστικη βαση κ μας αρεσε πολυ!!!!!!
    #
    Σχόλιο από maroulita, 19-5-08  
    Δε μου βγήκε όπως τη φανταζόμουν. Η τούρτα είναι σίγουρα δροσερή και ελαφριά, αλλά τα 80γρ. βούτυρο μου φάνηκαν λίγα για τη βάση. Δοκίμασα την εκδοχή της ansou η ζύμη βγήκε λασπωμένη και πολλή σκληρή όταν πάγωσε. Θα πρότεινα ή περισσότερο βούτυρο ή τη μισή δόση κουβερτούρας-κρ.γαλακτος. Εσείς τι λέτε;
    #
    Σχόλιο από tromeri, 26-5-08  
    ta mpiskota prepei na einai skoni?
    #
    Σχόλιο από mariposa, 26-5-08  
    Οχι, κανονικά μπισκότα βάζουμε, τα σπάζεις σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια... και μετά τα ζυμώνεις με το λιωμένο βιτάμ
    #
    Σχόλιο από lina_k, 3-6-08  
    Ειναι απο τις ποιο νοστιμες συνταγες!!
    Πολυ δροσερη και πραγματικα πολυ εμφανισιμη!!Την εφτιαξα σε τραπεζι και δεν ηθελαν οι καλεσμενοι να την κοψω ετσι ομορφουλα που ηταν!!Χρησιμοποιησα μπισκοτα τα digestive γιατι τα λατρευουμε!
    Επιδη ομως λατρευουμε και την σοκολατα λεω την επομενη φορα ν κανω τον πατω με γεμιστα μπισκοτα η σοκοφρετα!θα το δοκιμασω και θα σας πω!
    #
    Σχόλιο από seimiris, 13-2-09  
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ‘ΟΛΥΜΠΟΣ’ ΜΕ 2% ΛΙΠΑΡΑ AN ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΙΝΟ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ.
    Η
    ΦΡΙΓΑΝΙΕΣ ΣΙΚΑΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΑΝΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.(Η ΦΡΙΓΑΝΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΟΣΟΥΝ)

    Klimis seimiris chef de cuisine
    #
    Σχόλιο από Magica, 6-4-09  
    θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαβαγιάρ αντί μπισκότα? Κι αν ναι, ν τα μουσκεψω σε γάλα αρκετή ώρα πρώτα?
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 6-4-09  
    Δε θα βαθμολογήσω γιατί έκανα τις παραλλαγές μου και σίγουρα άλλαξε το αποτέλεσμα. Τις μισές φράουλες τις πολτοποίησα και τις πρόσθεσα στην κρέμα και τις υπόλοιπες τις έβαλα από πάνω. Έγινε θαύμα, ελαφριά και φραουλένια.
    #
    Σχόλιο από nemi, 7-5-09  
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ.ΕΒΑΛΑ 150ΓΡ ΒΙΤΑΜ (80 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΨΗΣΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ CHEESE CAKE ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΨΗΣΙΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ 3 Κ.Σ. ΑΧΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΚΟΜΑ+1 Κ.Σ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΥΣΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ 3 Κ.Γ.ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑΣ.
    #
    Σχόλιο από ΡΟΥΛΙΩ, 8-3-10  
    Έφτιαξα την τούρτα και ήταν πολύ ωραία. Αύριο θα την κάνω ξανά με την μαρμελάδα φράουλας που έφτιαξα σήμερα. Πιστεύω ότι θα της ταιριάζει πολύ. Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν πάνω από τα πισκότα έλιωσα με μπεν μαρι κουβερτούρα και άπλωσα ένα πολύ λεπτό στρώμα έγινε τέλεια. Ευχαριστώ πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από elenimavro, 3-4-10  
    eimai kainourgia oikodespoina kai exw parei polles fores sintages apo to site. etoimasa to gliko gia aurio kiriaki tou pasxa na to paw se filous. meta to arnaki pisteuw einai oti prepei gia na allaksei i geusi mas. prepei na omologisw pws enthousiastika apo tin apli proetoimasia kai apo ta ''tsimpologimata'' kata tin diarkeia kai nomizw oti tha exei poli epitixia!Mprabo mprabo mprabo auto exw na pw!
    #
    Σχόλιο από Sofiathenes, 6-4-10  
    Πολύ καλή! Σίγουρα όμως θέλει περισσότερο βούτυρο για τη βάση...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    23 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από roulaan, 27-3-08  
    Είναι η ίδια συνταγή με το ανοιξιάτικο γιαουρτογλυκό που έιχα δημοσιεύσει λίγο καιρό πριν χωρίσ την βάση φυσικά. Πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή, θα το δοκιμάσω γιατί κι εμάς μας αρέσει η βάση με μπισκότα και βούτυρο. Και φθυσικά όλα τα φρούτα και οι μαρμελάδες του πάνε
    #
    Σχόλιο από mariposa, 27-3-08  
    Με αφορμή το σχόλιο σου είδα τη συνταγή που δημοσίευσες, θα την δοκιμάσω. Όσο για την παρούσα, αν σας αρέσει το μπισκότο θα ξετρελαθείτε σίγουρα! Και το ωραίο είναι πως ότι φρούτο ή κομπόστα να της βάλεις γίνεται ωραία. Και η μαρμελάδα που λες.. καλό μου ακούγεται!
    #
    Σχόλιο από voula, 28-3-08  
    Ο γιος μου την τσακισε .Ειναι ελαφρια και δροσερη΄.
    Εγω την στολισα με σοκολατενιο σκουλικακι .Ηταν πολυ καλή.
    ΜΠΡΑΒΟ!!!
    #
    Σχόλιο από mariposa, 29-3-08  
    Όντως είναι πολύ ελαφριά και τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις. Για στολισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε φαντασία να έχεις... Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!
    #
    Σχόλιο από Γλυκος, 29-3-08  
    Παρα πολυ νοστιμη.Οι Ινδιανοι μου την ρημαξαν. Ευχαριστουμε
    #
    Σχόλιο από mariposa, 29-3-08  
    #
    Σχόλιο από ansou, 2-4-08  
    Την εφτιαξα το απογευμα αλλα επειδη δεν ειχα φραουλες,εβαλα ανανα.Εγινε πολυ γευστικη,πολυ νοστιμη κ δροσερη, μονο που η βαση μπισκοτου εγινε μαλλον στεγνη κ θρυμματιζεται.Ετσι γινεται?Για παραπανω βουτυρο παντως απο 80 gr δε νομιζω να θελει.
    #
    Σχόλιο από mariposa, 6-4-08  
    ansou τώρα είδα το σχόλιο σου, εγώ κάποιες φορές έβαλα και περισσότερο βούτυρο. Πάντως αν παγώσει καλά δεν θρυμματίζεται
    #
    Σχόλιο από ansou, 6-4-08  
    Λοιπον,επειδη η βαση μπισκοτου θρυμματιζοταν,εριξα τα μπισκοτα πτι-μπερ σε κρεμα γαλακτος 250ml κ σε ιση ποσοτητα κουβερτουρας λιωμενα ολα εννοειται.εδεσαν σε στερεα κ πιο γευστικη βαση κ μας αρεσε πολυ!!!!!!
    #
    Σχόλιο από maroulita, 19-5-08  
    Δε μου βγήκε όπως τη φανταζόμουν. Η τούρτα είναι σίγουρα δροσερή και ελαφριά, αλλά τα 80γρ. βούτυρο μου φάνηκαν λίγα για τη βάση. Δοκίμασα την εκδοχή της ansou η ζύμη βγήκε λασπωμένη και πολλή σκληρή όταν πάγωσε. Θα πρότεινα ή περισσότερο βούτυρο ή τη μισή δόση κουβερτούρας-κρ.γαλακτος. Εσείς τι λέτε;
    #
    Σχόλιο από tromeri, 26-5-08  
    ta mpiskota prepei na einai skoni?
    #
    Σχόλιο από mariposa, 26-5-08  
    Οχι, κανονικά μπισκότα βάζουμε, τα σπάζεις σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια... και μετά τα ζυμώνεις με το λιωμένο βιτάμ
    #
    Σχόλιο από lina_k, 3-6-08  
    Ειναι απο τις ποιο νοστιμες συνταγες!!
    Πολυ δροσερη και πραγματικα πολυ εμφανισιμη!!Την εφτιαξα σε τραπεζι και δεν ηθελαν οι καλεσμενοι να την κοψω ετσι ομορφουλα που ηταν!!Χρησιμοποιησα μπισκοτα τα digestive γιατι τα λατρευουμε!
    Επιδη ομως λατρευουμε και την σοκολατα λεω την επομενη φορα ν κανω τον πατω με γεμιστα μπισκοτα η σοκοφρετα!θα το δοκιμασω και θα σας πω!
    #
    Σχόλιο από seimiris, 13-2-09  
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ‘ΟΛΥΜΠΟΣ’ ΜΕ 2% ΛΙΠΑΡΑ AN ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΙΝΟ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ.
    Η
    ΦΡΙΓΑΝΙΕΣ ΣΙΚΑΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΑΝΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.(Η ΦΡΙΓΑΝΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΟΣΟΥΝ)

    Klimis seimiris chef de cuisine
    #
    Σχόλιο από Magica, 6-4-09  
    θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαβαγιάρ αντί μπισκότα? Κι αν ναι, ν τα μουσκεψω σε γάλα αρκετή ώρα πρώτα?
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 6-4-09  
    Δε θα βαθμολογήσω γιατί έκανα τις παραλλαγές μου και σίγουρα άλλαξε το αποτέλεσμα. Τις μισές φράουλες τις πολτοποίησα και τις πρόσθεσα στην κρέμα και τις υπόλοιπες τις έβαλα από πάνω. Έγινε θαύμα, ελαφριά και φραουλένια.
    #
    Σχόλιο από nemi, 7-5-09  
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ.ΕΒΑΛΑ 150ΓΡ ΒΙΤΑΜ (80 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΨΗΣΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ CHEESE CAKE ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΨΗΣΙΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ 3 Κ.Σ. ΑΧΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΚΟΜΑ+1 Κ.Σ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΥΣΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ 3 Κ.Γ.ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑΣ.
    #
    Σχόλιο από ΡΟΥΛΙΩ, 8-3-10  
    Έφτιαξα την τούρτα και ήταν πολύ ωραία. Αύριο θα την κάνω ξανά με την μαρμελάδα φράουλας που έφτιαξα σήμερα. Πιστεύω ότι θα της ταιριάζει πολύ. Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν πάνω από τα πισκότα έλιωσα με μπεν μαρι κουβερτούρα και άπλωσα ένα πολύ λεπτό στρώμα έγινε τέλεια. Ευχαριστώ πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από elenimavro, 3-4-10  
    eimai kainourgia oikodespoina kai exw parei polles fores sintages apo to site. etoimasa to gliko gia aurio kiriaki tou pasxa na to paw se filous. meta to arnaki pisteuw einai oti prepei gia na allaksei i geusi mas. prepei na omologisw pws enthousiastika apo tin apli proetoimasia kai apo ta ''tsimpologimata'' kata tin diarkeia kai nomizw oti tha exei poli epitixia!Mprabo mprabo mprabo auto exw na pw!
    #
    Σχόλιο από Sofiathenes, 6-4-10  
    Πολύ καλή! Σίγουρα όμως θέλει περισσότερο βούτυρο για τη βάση...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    1 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από despoina2, 11-10-11  
    μπορει καποιοσ να μου πει που μπορω να βρω αυτη την εποχη φραουλεσ?? η αν υπαρχει κατι σε κονσερβα η οτιδηποτε σχετικο?

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από litsa d, 23-6-10  
    THN EKANA ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΨΕΚΑΣΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΦΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τούρτες
    Οι τούρτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός εορτα...
    Φράουλες: μια ζουμερή απόλαυση!
    Ζουμερές και αρωματικές, σε σχήμα καρδιάς, οι φ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκα μου
    Ένα βιβλίο 107 αγαπημένων συνταγών, του/της maggie123
    ΤΟΥΡΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 16 αγαπημένων συνταγών, του/της fairy369
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 257 αγαπημένων συνταγών, του/της kele
    Τούρτες
    Ένα βιβλίο 37 αγαπημένων συνταγών, του/της kikibebe2
    Συνταγές για Κέικ - Τάρτες - Σουφλέ - Μάφινς
    Ένα βιβλίο 109 αγαπημένων συνταγών, του/της velina