Εύκολο καρπούζι λεμονάδα
Λατρεύουμε τη σπιτική λεμονάδα και εσχάτως ανακαλύψαμε και τον απίθανο χυμό καρπουζιού. Τι γίνεται όταν αναμείξουμε αυτές τις δύο πρωτότυπες γεύσεις; Ένα δροσιστικό ρόφημα που αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι.
Recipe by μαριλενακι_2003
Υλικά
-
500 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς κουκούτσια
-
240 ml νερό
-
200 γρ. ζάχαρη
-
240 ml χυμό λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε το καρπούζι και το νερό σε ένα μπλέντερ.
-
2
Αναδεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Στραγγίζουμε το μίγμα μας σε μια κανάτα και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη.
-
3
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείιο μέχρι να κρυώσει καλά η λεμονάδα μας.
Σχόλια (2)