Εύκολο καρπούζι λεμονάδα

μαριλενακι_2003
μαριλενακι_2003 @cook_8509378
,ελλαδα

Λατρεύουμε τη σπιτική λεμονάδα και εσχάτως ανακαλύψαμε και τον απίθανο χυμό καρπουζιού. Τι γίνεται όταν αναμείξουμε αυτές τις δύο πρωτότυπες γεύσεις; Ένα δροσιστικό ρόφημα που αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι.

Recipe by μαριλενακι_2003

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 ατομα
  1. 500 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς κουκούτσια
  2. 240 ml νερό
  3. 200 γρ. ζάχαρη
  4. 240 ml χυμό λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετούμε το καρπούζι και το νερό σε ένα μπλέντερ.

  2. 2

    Αναδεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Στραγγίζουμε το μίγμα μας σε μια κανάτα και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείιο μέχρι να κρυώσει καλά η λεμονάδα μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

magval
magval @cook_8511030
καταπληκτικο....μονο που εγω προσθεσα λιγο περισσοτερο χυμο καρπουζιου...ισως τα λεμονια ηταν λιγο περισσοτερο ξινα απο οτι επρεπε...γι αυτο κι "χτυπουσαν" σαν γευση...παρολα αυτα το αποτελεσμα ηταν υπεροχο!!!

Από

μαριλενακι_2003
στις
,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα

Κορυφαία αναζήτηση σε