Εύκολο λαχματζούν
Εύκολο και εξαιρετικά γρήγορο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφήσετε τον κιμα να στεγνώσει πανω στην πιτα οταν το ψήνετε γιατι θα εχει σαν αποτέλεσμα ο κιμας να ξεκολλάει απο την πιτα μας. Η συνταγή είναι απο το site μου http//agapimenesgeuseis.blogspot.com/
Υλικά
-
2 πακέτα αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους (16 πιττάκια )
-
250 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά
-
250 γραμμ. αρνίσιο κιμά
-
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
-
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
-
αλάτι
-
ελάχιστο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε καλά τον κιμά
-
2
Παίρνουμε μια – μια την πίτα και απλώνουμε λίγο κιμά ισα ισα να να καλυφτεί η πίτα
-
3
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 7-10 λεπτά να πάρει χρώμα ο κιμάς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια