Εύκολο παγωτό με merenda

Bαθμολογία: 4.8519
       
 
27 ψήφοι
zouzouemma, 31.03.10

Περιγραφή

Εύκολο, γρήγορο και γευστικό!
Εύκολο παγωτό με merenda
photo: bokis

Συνταγή από:

zouzouemma

4 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 γάλατα εβαπορέ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 μικρή merenda
  • 1 βανίλια
  • 5-6 γεμιστά μπισκότα
Στα γρήγορα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Γάλα , Σοκολάτα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
  3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
  4. Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
  5. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο "κάθεται" στο πάτο του μπολ)..
  6. Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μη βάλετε όλη την ποσότητα της μερέντας με τη μια. Ξεκινήστε με μερικές κουταλιές και προσθέστε μέχρι να σας αρέσει η γεύση.

Δεν θυμάμαι απο που την έχω... Φυσικά μπορούμε να του προσθέσουμε οτιδηποτε άλλο μας αρέσει (π.χ. τρουφάκια, πουράκια).... Ελπίζω να σας αρέσει!!!!

Σχετικές συνταγές

Παγωτό τσακ μπαμ Παγωτό τσακ μπαμ
5
       
       
(1)
Παγωτό της  Γιαγιάς Παγωτό της Γιαγιάς
4.875
       
       
(8)
Παγωτο all time classic Παγωτο all time classic
4.8182
       
       
(11)
Θεϊκό παγωτό Cookies & Cream Θεϊκό παγωτό Cookies & Cream
5
       
       
(6)
Παγωτό πειρασμός νουτέλα Παγωτό πειρασμός νουτέλα
4.8929
       
       
(28)
Παγωτό Πόπης Παγωτό Πόπης
4.6552
       
       
(29)
Frozen praline yogurt Frozen praline yogurt
4
       
       
(1)
Παγωτό βανίλια- σοκολάτα Παγωτό βανίλια- σοκολάτα
4.7857
       
       
(14)
Σπιτικό παγωτό σοκολάτας Σπιτικό παγωτό σοκολάτας
4.6667
       
       
(6)
Παγωτό Παγωτό
4.8641
       
       
(184)
Παγωτό μερέντα Παγωτό μερέντα
5
       
       
(1)

    49 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από monbebe, 5-4-10  
    Την εχω δοκιμάσει την συνταγη και είναι πραγματικά πολύ ευγεστη.Αυτο που δεν μου αρεσει είναι ότι βγαινει πολύ γλυκό σαν αποτέλεσμα.Σε όσους δεν αρεσει το πολύ γλυκό λοιπόν,θα πρότεινα να περιορίσουν το ζαχαρούχο.
    Ευχαριστώ πολύ που μου την θυμισες!
    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 5-4-10  
    τα γεμιστα μπισκοτα εννοεις τα παπαδοπουλου για παραδειγμα? τα κλασσικα γεμιστα ετσι?
    ακουγεται ωραια συνταγη και λεω να την δοκιμασω :)
    ζουζου ποσο βγαίνει περιπου?
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 5-4-10  
    nai stroumfisma ta klassika lew.. se baros einai peripou sto 1,5 kilo (se ogko vgainei peripou ena 2litro pagwto).. einai polu wraio pagwto kai arketa gluko opws leei kai h monbebe alla ola einai 8ema goustou.. :)
    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 6-4-10  
    ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. ειμαι γλυκατζού χιχιχιχι οπότε θα το τιμήσω :)
    πιρουνάκια μόλις το φτιάξω
    #
    Σχόλιο από sofoulaki, 7-4-10  
    Πρέπει να είναι τέλειο, μόνο που έχω μια ερώτηση.Στη κατάψυξη μπαίνουν όλα τα γάλατα δηλαδή και εβαπορέ και ζαχαρούχο ή μόνο τα εβαπορέ?
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 8-4-10  
    ola, to zaxarouxo (ap'oti xerw) den pagwnei, ta ebapore pagwnoun gi'auto mhn ta xexasete!!! (mhn vazeis ta phounakia prin to dokimaseis..borei na mhn s aresei telika kai den nomizw na boreis na allaxeis ta phrounakia meta..) :) :)
    #
    Σχόλιο από bokis, 10-4-10  
    Πολύ ωραίο, νομίζω λίγο λιγότερο ζαχαρούχο
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 14-4-10  
    ευχαριστω bokis και για τις φωτο.. αν το ξαναφτιαξεις δοκιμασε να βαλεις μισο εβαπορε επιπλεον.. μπορει να σου αρεσει περισσοτερο..
    #
    Σχόλιο από MARA!, 7-5-10  
    Παραήταν γλυκό το παγωτάκι σου αλλά το εξαφανήσαμε στη στιγμή!!
    #
    Σχόλιο από mamanefer, 7-5-10  
    Μήπως θα μπορούσαμε αντί για μερέντα να χρησιμοποιήσουμε κουβερτούρα σοκολάτα;
    #
    Σχόλιο από Dudu, 12-6-10  
    Εγινε πολύ ωραίο το παγωτό, ανάρπαστο! Για να μην γίνει πολύ γλυκό, έβαλα 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας μερέντα. Επίσης, έβαλα υγρή βανίλια, ένα κουτάλι της σούπας. Τα μπισκότα δεν πρόλαβα να τα βάλω, γιατί απλά, το φάγαμε!!
    Συγχαρητήρια!
    #
    Σχόλιο από Happy Hippo 22, 15-6-10  
    Καλησπερα. Θελω να δοκιμασω να φτιαξω το συγκεκριμενο παγωτο ομως χρειαζομαι μια διευκρινηση. Για τα εβαπορε γαλατα εννοουμε τις μεγαλες συσκευασιες?? Μην μου βγει νερουλο στο τελος.
    #
    Σχόλιο από Αντιγόνη, 15-6-10  
    Αν το παγωτό βγαίνει πολύ γλυκό, προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη κοσκινισμένο - δοκιμάστε όμως μην σας βγει πικρό!
    #
    Σχόλιο από black, 17-6-10  
    fainetai theiki syntagi!!!!
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 21-6-10  
    Γίνεται να μη βάλω ζαχαρούζο αλλά γάλα με ζάχαρη;;;
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 22-6-10  
    κεανίτα, den xerw na sou apanthsw..

    Happy Hippo 22, gala ebapore ennow tis megales suskeuasies (twn 410gr)..

    mamanefer, 8a mporoyses na xrhsimopoihseis koyvertoura alla nomizw 8a h8ele kapoio epipleon glukantiko tote.. dokimase kai mporei na einai kai kalutero..
    #
    Σχόλιο από meuo, 3-7-10  
    mmmm...nostimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από greg97, 11-7-10  
    Θεϊκό παγωτό!!! εύκολο και πεντανόστιμο!
    Μοναδική διαφορά ότι χρησιμοποίησα noutella αντί merenda.
    #
    Σχόλιο από lemon74, 13-7-10  
    Καλησπέρα!!! παιδιά τα φώτα σας ... Δοκίμασα πριν λίγο να φτιάξω αυτήν την συνταγή. Χτύπησα τα γάλατα και το μείγμα ήταν "αφρός", είχε διπλασιαστεί. Όταν όμως πρόσθεσα 3 κουταλιές από την μερέντα το μείγμα "έπεσε" και "νερούλιασε". Έτσι γίνεται ή κάνει έκανα λάθος και δε θα μου πετύχει?
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 13-7-10  
    htan arketa krua ta upoloipa galata? auto egine epeidh zesta8hke to meigma (nomizw).. an to xtuphseis omws arketes fores kata thn diarkeia pou pagwnei 8a ginei afrato.. na xalasei den ginetai apla an den to xtuphseis 8a ginei pio sklhro.. kalh epituxia!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    30 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από monbebe, 5-4-10  
    Την εχω δοκιμάσει την συνταγη και είναι πραγματικά πολύ ευγεστη.Αυτο που δεν μου αρεσει είναι ότι βγαινει πολύ γλυκό σαν αποτέλεσμα.Σε όσους δεν αρεσει το πολύ γλυκό λοιπόν,θα πρότεινα να περιορίσουν το ζαχαρούχο.
    Ευχαριστώ πολύ που μου την θυμισες!
    #
    Σχόλιο από bokis, 10-4-10  
    Πολύ ωραίο, νομίζω λίγο λιγότερο ζαχαρούχο
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 14-4-10  
    ευχαριστω bokis και για τις φωτο.. αν το ξαναφτιαξεις δοκιμασε να βαλεις μισο εβαπορε επιπλεον.. μπορει να σου αρεσει περισσοτερο..
    #
    Σχόλιο από MARA!, 7-5-10  
    Παραήταν γλυκό το παγωτάκι σου αλλά το εξαφανήσαμε στη στιγμή!!
    #
    Σχόλιο από black, 17-6-10  
    fainetai theiki syntagi!!!!
    #
    Σχόλιο από meuo, 3-7-10  
    mmmm...nostimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 13-7-10  
    htan arketa krua ta upoloipa galata? auto egine epeidh zesta8hke to meigma (nomizw).. an to xtuphseis omws arketes fores kata thn diarkeia pou pagwnei 8a ginei afrato.. na xalasei den ginetai apla an den to xtuphseis 8a ginei pio sklhro.. kalh epituxia!
    #
    Σχόλιο από lemon74, 13-7-10  
    οκκκ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το χτυπήσω αρκετές φορές.
    #
    Σχόλιο από lemon74, 14-7-10  
    Έγινε υπέροχο τελικά το παγωτάκι, άρεσε σε όλους ... θα το δοκιμάσω και με πολλές πολλές ακόμα παραλλαγές. Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από Rozana200406, 15-7-10  
    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,θα επανέλθω γιατί σίγουρα θα το ξανακάνω.Τα πιρουνάκια ισχύουν!
    #
    Σχόλιο από fountouki, 11-9-10  
    Μόνο πέντε πιρουνάκια είναι λίγα!!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 28-2-11  
    κοιτάζοντας τις συνταγεσ για παγωτά έπεσα πάνω στη δική σου! θα τη δοκιμάσς σίγουρα και θα επιστρέψω με πιρουνάκια, αφού η μερέντα και το μπισκότο ειναι απο τις αγαπημένες μου γεύσεις..
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 28-2-11  
    να το δοκιμασεις.. ελπιζω να σου αρεσει.. περιμενω εντυπωσεις!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 18-6-11  
    Το παγωτο ειναι πολυ ευγευστο και αρκετα γλυκο,μου κάθισε και εμενα μολις εβαλα μεσα την νουτελα,και οσες φορες και να το χτυπησα δεν αφρατεψε πια!ισως την θελει τελικα την κρεμα γαλακτος για να γινει πιο αφρατο,τα πιρουνακια τα βαζω για το οτι ειναι σπιτικο και σιγουρα πολυ καλυτερο απο του εμπορείου εστω και αν μας γινει σκληρο!Ευχαριστουμε για την συνταγη!
    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 4-7-11  
    ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ!
    Εβαλα όλη την μερέντα και το μισο ζαχαρούχο
    #
    Σχόλιο από ireneD, 7-7-11  
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Κ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ Κ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ, ΔΛΔ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΡΕΝΤΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΗ, Η ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΛΠ. ΕΒΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΡΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ. ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ. Α! ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ Κ ΕΓΩ NUTELLA ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΗ.
    #
    Σχόλιο από prodromos, 20-7-11  
    φοβερο!!!!!!!!! γευση υπεροχη!!!!!!!
    το μονο που προσθεσα ηταν ενα morfat και απο το ζαχαρουχο εβαλα το μισο
    #
    Σχόλιο από tjo, 28-7-11  
    Φανταστική συνταγή!
    #
    Σχόλιο από chalexandra, 27-4-12  
    πεντανόστιμο!!!
    #
    Σχόλιο από maniatx, 3-5-12  
    Ξεκίνησα να κάνω την συνταγή και όλα καλά μόνο που αντιμετώπισα και γω το πρόβλημα αυτο που ενω ειναι αφράτο το μίγμα με το που βάζω την μερέντα γίνεται πάλι νερο.. Τί κανω λάθος?Ειχα τα γάλατα κατάψυξη και ηταν πολυ παγωμένα..αλλα..
    το εχω τωρα καταψυξη και θα το χτυπήσω πάλι αργοτερα..
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    14 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 5-4-10  
    τα γεμιστα μπισκοτα εννοεις τα παπαδοπουλου για παραδειγμα? τα κλασσικα γεμιστα ετσι?
    ακουγεται ωραια συνταγη και λεω να την δοκιμασω :)
    ζουζου ποσο βγαίνει περιπου?
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 5-4-10  
    nai stroumfisma ta klassika lew.. se baros einai peripou sto 1,5 kilo (se ogko vgainei peripou ena 2litro pagwto).. einai polu wraio pagwto kai arketa gluko opws leei kai h monbebe alla ola einai 8ema goustou.. :)
    #
    Σχόλιο από stroumfisma, 6-4-10  
    ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. ειμαι γλυκατζού χιχιχιχι οπότε θα το τιμήσω :)
    πιρουνάκια μόλις το φτιάξω
    #
    Σχόλιο από sofoulaki, 7-4-10  
    Πρέπει να είναι τέλειο, μόνο που έχω μια ερώτηση.Στη κατάψυξη μπαίνουν όλα τα γάλατα δηλαδή και εβαπορέ και ζαχαρούχο ή μόνο τα εβαπορέ?
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 8-4-10  
    ola, to zaxarouxo (ap'oti xerw) den pagwnei, ta ebapore pagwnoun gi'auto mhn ta xexasete!!! (mhn vazeis ta phounakia prin to dokimaseis..borei na mhn s aresei telika kai den nomizw na boreis na allaxeis ta phrounakia meta..) :) :)
    #
    Σχόλιο από mamanefer, 7-5-10  
    Μήπως θα μπορούσαμε αντί για μερέντα να χρησιμοποιήσουμε κουβερτούρα σοκολάτα;
    #
    Σχόλιο από Happy Hippo 22, 15-6-10  
    Καλησπερα. Θελω να δοκιμασω να φτιαξω το συγκεκριμενο παγωτο ομως χρειαζομαι μια διευκρινηση. Για τα εβαπορε γαλατα εννοουμε τις μεγαλες συσκευασιες?? Μην μου βγει νερουλο στο τελος.
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 21-6-10  
    Γίνεται να μη βάλω ζαχαρούζο αλλά γάλα με ζάχαρη;;;
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 22-6-10  
    κεανίτα, den xerw na sou apanthsw..

    Happy Hippo 22, gala ebapore ennow tis megales suskeuasies (twn 410gr)..

    mamanefer, 8a mporoyses na xrhsimopoihseis koyvertoura alla nomizw 8a h8ele kapoio epipleon glukantiko tote.. dokimase kai mporei na einai kai kalutero..
    #
    Σχόλιο από lemon74, 13-7-10  
    Καλησπέρα!!! παιδιά τα φώτα σας ... Δοκίμασα πριν λίγο να φτιάξω αυτήν την συνταγή. Χτύπησα τα γάλατα και το μείγμα ήταν "αφρός", είχε διπλασιαστεί. Όταν όμως πρόσθεσα 3 κουταλιές από την μερέντα το μείγμα "έπεσε" και "νερούλιασε". Έτσι γίνεται ή κάνει έκανα λάθος και δε θα μου πετύχει?
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από Rozana200406, 15-7-10  
    Νόστιμο το παγωτό ακόμα και χωρίς τη μερέντα!Οταν το "χτύπησα" ήταν τριπλό σε όγκο όταν όμως το έβγαλα και το ξαναχτύπησα έγινε "νερό" και έμεινε το 1/3!Μήπως ενοοείς οτι πρέπει να ανακατέψουμε μόνο με κουτάλι?
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 15-7-10  
    αυτο γινεται γιατι "καθεται" το ζαχαρουχο.. αν παρατηρησες οταν το χτυπησες επανω ηταν ολο αφρος και κατω πιο στερεο.. τωρα για το κουταλακι δεν ξερω αν θα πετυχαινε γιατι δεν θα ανακατευονταν καλα, δοκιμασε το αν θελεις, θα το κανω κι εγω την επομενη φορα.
    #
    Σχόλιο από eva1, 30-4-12  
    θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να το βαλω στην παγωτομηχανη ετσι ωστε να αποφυγω τα πολλα χτυπηματα!
    #
    Σχόλιο από domenico, 1-6-13  
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

    5 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Dudu, 12-6-10  
    Εγινε πολύ ωραίο το παγωτό, ανάρπαστο! Για να μην γίνει πολύ γλυκό, έβαλα 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας μερέντα. Επίσης, έβαλα υγρή βανίλια, ένα κουτάλι της σούπας. Τα μπισκότα δεν πρόλαβα να τα βάλω, γιατί απλά, το φάγαμε!!
    Συγχαρητήρια!
    #
    Σχόλιο από Αντιγόνη, 15-6-10  
    Αν το παγωτό βγαίνει πολύ γλυκό, προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη κοσκινισμένο - δοκιμάστε όμως μην σας βγει πικρό!
    #
    Σχόλιο από greg97, 11-7-10  
    Θεϊκό παγωτό!!! εύκολο και πεντανόστιμο!
    Μοναδική διαφορά ότι χρησιμοποίησα noutella αντί merenda.
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 13-7-10  
    Μπορειτε να κρατησετε μισο απο το κουτι εβαπορε (κρυο-παγωμενο) και να το χτυπησετε με μια παγωμενη μπανανα, γινεται σαν σαντιγη, και να το προσθεσετε στο μειγμα ειτε στην αρχη, ειτε μετα το τελευταιο χτυπημα(φτιαχνοντας δυχρωμο παγωτο)!
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 16-6-11  
    Λοιπον, στη συνταγη προσ8εσα και μια κρεμα γαλακτος για σαντυγι.. κρυα και αυτη, δλδ, πρωτα χτυπησα την κρεμα γαλακτος για να γινει σφιχτη σαντιγη (7 λεπτα περιπου), και μετα προσ8εσα συνεχιζοντας να χτυπαω τα 2 παγωμενα εβαπορε, το παγωμενο ζαχαρουχο τη μερεντα και τη βανιλια.. τα εβαλα στην καταψυξη και τα χτυπησα 2 φορες ανα 1,5 ωρα για 10 λεπτα... βγηκε super (πιο μαλακο).. και δεν εκατσε!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Σπιτικό παγωτό
    Oδηγίες που θα βοηθήσουν όσους θέλουν να πετύχο...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...
    Φτιάξτε παγωτό
    Το σπιτικό παγωτό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είν...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Σοκολάταααα....
    Ένα βιβλίο 124 αγαπημένων συνταγών, του/της fiogaki
    παγωτά και γλυκά με φρούτα
    Ένα βιβλίο 51 αγαπημένων συνταγών, του/της katerina78
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 225 αγαπημένων συνταγών, του/της lunallenagr
    συνταγές που θέλω να δοκιμάσω
    Ένα βιβλίο 127 αγαπημένων συνταγών, του/της Adamantia 88
    καλοκαιρινά γλυκά
    Ένα βιβλίο 117 αγαπημένων συνταγών, του/της tzoulitsa