κύρια φωτογραφία συνταγής Εύκολο σοκολατόψωμο
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Είναι σοκολατένιο, λίγο πικρό, αλλα ότι πρέπει για να το καλύψετε με βουτυρο και μερέντα!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το φρυγανίσετε και θα απογειώσετε την γεύση του!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 καρβέλακι
  1. 450 γρ αλεύρι σκληρό
  2. 25 γρ κακάο πικρό
  3. 1 κουταλάκι αλάτι
  4. 1 πακετάκι μαγιά ξερή
  5. 1 κουταλιά σούπας λάδι
  6. 300 μλ νερό χλιαρό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνετε μια φόρμα το πολύ 25 εκατοστά μακρόστενη.

  2. 2

    Κοσκινίζω το αλεύρι με το κακάο σε μια λεκανη. Ανακατεύω την ξερη μαγια και την ζάχαρη, ρίχνω και το χλιαρό νερο και τέλος το αλάτι.

  3. 3

    Κάνω μια μαλακή ζύμη και ζυμώνω για 5 λεπτά περίπου.

  4. 4

    Αφήνω την ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα,σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί.

  5. 5

    Όταν είναι έτοιμη την ζυμώνω απαλά και την βάζω στην λαδωμένη φόρμα.Την αφήνω παλι για μισή ώρα σε ζεστό μέρος.

  6. 6

    Όταν είναι έτοιμη βάζω την φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο για 25 με 30 λεπτα στους 200°C.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Μπορούμε να το κάνουμε και χωρίς κακάο; Στην περίπτωση αυτή αυξάνουμε το αλεύρι;

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα