Εύκολο σουφλέ
Εύκολο σουφλέ με λίγα υλικά και πολύ νοστιμιά!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε μπορούμε να μην χρησιμοποιήσουμε το γάλα και το αυγό απλώς από πάνω μπορούμε να περιχύσουμε με 250ml φρέσκα κρέμα (κρέμα γάλακτος).
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και αλείφουμε με βούτυρο και από τις δύο πλευρές την κάθε φέτα.
-
2
Χτυπούμε το αυγό με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το γάλα.
-
3
Βουτάμε μια μια τις φέτες από το ψωμί μέσα στο μείγμα από το γάλα και τις βάζουμε μια στρώση μέσα σε ένα ορθογώνιο πυρέξ.
-
4
Από πάνω βάζουμε μια στρώση από φέτες τυρί και μετά μια στρώση χαμ.
-
5
Βάζουμε ακόμα μια στρώση από φέτες σλάις τις οποίες έχουμε αλείψει με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και τις βουτίξαμε στο μείγμα από το γάλα.
-
6
Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να λιώσει το τυρί.
Σχόλια