κύρια φωτογραφία συνταγής Εύκολοι κουραμπιέδες
.
. @cook_8494479

Κάθε φορά που τους φτιάχνω γίνονται ανάρπαστοι....

Λίγα μυστικά ακόμα

Τους πασπαλίζουμε ζεστούς για να κολλήσει η ζάχαρη.Μυστικό που μου έμαθε η αγαπημένη μου γιαγιά.Δοκιμάστε τους και θα έχετε σίγουρη επιτυχία...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
  1. 500 gr φρέσκο βούτυρο
  2. 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  3. 2 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλα (ασπρισμένα και καβουρδισμένα)
  4. ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  5. περίπου ένα κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει)
  6. ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να γίνει αφράτο και προσθέτουμε τμηματικα την ζάχαρη.

  2. 2

    Στην συνέχεια ρίχνουμε το ξύσμα και το αλεύρι μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και σφιχτή.

  3. 3

    Τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα και πλάθουμε σε ότι μέγεθος και σχήμα θέλουμε.

  4. 4

    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

  5. 5

    Μόλις βγούν από τον φούρνο τους τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (67)

Dorwthea
Dorwthea @cook_8523238
Εντάξει απλά ΤΕΛΕΙΟΙΙΙΙΙΙ.. ευχαριστούμε... Πρώτη φορά έφτιαξα κουραμπιέδες και τρελάθηκαν όλοι

Από

.
. @cook_8494479
στις