Φάβα κοκκινιστή
Υλικά
-
300 γρ. φάβα
-
3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
-
2-3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
-
10 κεφ. κάππαρη
-
χυμό λεμονιού
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τη φάβα σε 2 1/2 ποτήρια νερό. Όταν είναι σχεδόν έτοιμη την αποσύρουμε από τη φωτιά.
-
2
Βάζουμε τη φάβα σε πήλινο σκεύος (χωρίς να την αλέσουμε), προσθέτουμε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, την κάππαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι και τη βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
-
3
Σερβίρουμε.
Σχόλια (3)