Φακές της Κυριακής
Κυριακή! Μετά την όμορφη γιορτή του σάιτ μας και με τις υπέροχες γεύσεις ψητών κρεατικών και γλυκισμάτων (κορίτσια σας ευχαριστούμε) νωπές στον ουρανίσκο μας, η απόφαση ελήφθη! Αποτοξίνωση με φακές εμπλουτισμένες με αρακά, πατάτα, καρότο και σέλινο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι φακές με την καλύτερη γεύση!! Η ανάμιξη των λαχανικών και των μυρωδικών ενισχύουν τη γεύση και η προσθήκη πατάτας δένει τη σάλτσα!Συνοδεύω με ελιές και φιλέτο ρέγγας σε κονσέρβα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω όλα τα υλικά μαζί στην κατσαρόλα
-
2
Βράζω ώσπου να δέσει το φαγητό μας (σε χύτρα 15 λεπτά)
-
3
Σερβίρω ζεστό το φαγητό.
Σχόλια (5)