Φανουρόπιτα με χαλβά
Μία διαφορετική φανουρόπιτα πολύ γευστική και πρωτότυπη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή είχα δει πριν χρόνια στην τηλεόραση από τον Γιάννη Γκελντή. Από τότε έχω καταργήσει την κλασική συνταγή της φανουρόπιτας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω χυμό, λάδι, κανέλα, γαρύφαλο, σόδα και ζάχαρη.
-
2
Ρίχνω τα κυβάκια του χαλβά και ανακατεύοντας τα διαλύω. Σιγά σιγά βάζω και το αλεύρι. Στο τέλος ρίχνω και τα φρουϊ γλασέ.
-
3
Ψήνω στους 175 βαθμούς για 1 ώρα περίπου σε ταψί Νο 28.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)