Φαρφάλες με χοιρινό

21 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marytsilo
marytsilo @marytsilo
,ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ ελαφρύ και νόστιμο φαγάκι για μικρούς και μεγάλους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το φτιάξετε και με κοτόπουλο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. 1 συσκευασία φαρφάλες
  2. 1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
  3. 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  4. 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
  5. 1 κύβο βοδινό
  6. πιπέρι
  7. λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις φαρφάλες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε κανα 2 λεπτά.

  3. 3

    Παίρνουμε νερό με μια κουτάλα από την κατσαρόλα που βράζουν τα ζυμαρικά και ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τον κύβο και πιπέρι και μόλιε εξατμιστούν τα υγρά ξαναρίχνουμε μια κουτάλα νερό. Επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές ακόμα έως ότου μαλακώσει το κρέας.

  4. 4

    Όταν θα έχει μαλακώσει και θα είναι με λίγα υγρά, όχι τελείως στεγνό, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε.

  5. 5

    Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαιντανό και τα ζυμαρικά που έχουν βράσει και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Εάν θέλουμε τα σερβίρουμε ξεχωριστά ρίχνοντας τη σάλτσα από πάνω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marytsilo
marytsilo @marytsilo
στις
,ΕΛΛΑΔΑ