Φαρφάλες με χοιρινό
Πολύ ελαφρύ και νόστιμο φαγάκι για μικρούς και μεγάλους.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το φτιάξετε και με κοτόπουλο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις φαρφάλες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
-
2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε κανα 2 λεπτά.
-
3
Παίρνουμε νερό με μια κουτάλα από την κατσαρόλα που βράζουν τα ζυμαρικά και ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τον κύβο και πιπέρι και μόλιε εξατμιστούν τα υγρά ξαναρίχνουμε μια κουτάλα νερό. Επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές ακόμα έως ότου μαλακώσει το κρέας.
-
4
Όταν θα έχει μαλακώσει και θα είναι με λίγα υγρά, όχι τελείως στεγνό, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε.
-
5
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαιντανό και τα ζυμαρικά που έχουν βράσει και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Εάν θέλουμε τα σερβίρουμε ξεχωριστά ρίχνοντας τη σάλτσα από πάνω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια