alexandrairo
alexandrairo @cook_8513456
,

Μικρά αφράτα ψωμάκια που γίνονται εύκολα και γρήγορα. Υπέροχα για πρωινό αλλά και για συνοδευτικό του μεσημεριανού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε αντί για φαριν up εάν δεν έχετε να βάλετε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και να ρίξετε ένα φακελάκι baking powder.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 - 12 ψωμάκια
  1. 125 γρ. μαργαρίνη
  2. 200 γρ. τυρί Reggato τριμμένο από το χοντρό μαχαίρι
  3. 200 ml γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σ' ένα μπολ το αλεύρι μας.

  2. 2

    Ρίχνουμε τη μαργαρινη και το ανακατεύουμε με το χέρι.

  3. 3

    Ψιχουλιάζουμε το μείγμα με τα δάχτυλα. Έπειτα ρίχνουμε το Reggato, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα έτσι ώστε να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη.

  4. 4

    Φτιάχνουμε μπαλίτσες ζύμης και τις χαράσσουμε από πάνω σε 8γωνα.

  5. 5

    Ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί φούρνου στους 200οC για 10'-15'.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Από

alexandrairo
alexandrairo @cook_8513456
στις
,
Γεια σας είμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής. Ασχολούμαι με τα τρόφιμα σε επιστημονικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Εδώ και 4 χρόνια παρακολουθώ το site σας και ήθελα πολύ να γίνω μέλος αυτού καθώς η μαγειρική είναι το χόμπι μου. Θα χαρώ πολύ ν ανταλλάξουμε ιδέες κι απόψεις πάνω σε συνταγές.
Δες περισσότερα