Farmhouse scones
Μικρά αφράτα ψωμάκια που γίνονται εύκολα και γρήγορα. Υπέροχα για πρωινό αλλά και για συνοδευτικό του μεσημεριανού.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αντί για φαριν up εάν δεν έχετε να βάλετε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και να ρίξετε ένα φακελάκι baking powder.
Υλικά
-
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
125 γρ. μαργαρίνη
-
200 γρ. τυρί Reggato τριμμένο από το χοντρό μαχαίρι
-
200 ml γάλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σ' ένα μπολ το αλεύρι μας.
-
2
Ρίχνουμε τη μαργαρινη και το ανακατεύουμε με το χέρι.
-
3
Ψιχουλιάζουμε το μείγμα με τα δάχτυλα. Έπειτα ρίχνουμε το Reggato, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα έτσι ώστε να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη.
-
4
Φτιάχνουμε μπαλίτσες ζύμης και τις χαράσσουμε από πάνω σε 8γωνα.
-
5
Ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί φούρνου στους 200οC για 10'-15'.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)