Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωριάτικα λουκάνικα αντί για σύγκλινο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 500 γρ. φασόλια ξερά τα οποία τα έχουμε μουσκέψει από το προηγούμενο βράδυ
  2. 150 γρ καπνιστό σύγκλινο Μάνης κομμένο σε μέτριους κύβους
  3. 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  4. 150 γρ. σέλερυ ψιλοκομμένο
  5. 150 γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
  6. 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  7. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  8. 2 Knorr «Σπιτικούς» ζωμούς Λαχανικών
  9. 5 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  10. 100 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας Pummaro
  11. 2 φρέσκιες τομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους
  12. 2 κ.γ. κύμινο
  13. 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
  14. ανάλογο πιπέρι και αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προβράζουμε τα μουσκεμένα φασόλια έως ότου μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.

  2. 2

    Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και στη συνέχεια σοτάρουμε το σύγκλινο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο,το σέλερυ και τα καρότα, για 5-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και πάρουν χρώμα.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα φασόλια, το ανάλογο νερό, τους σπιτικούς ζωμούς Λαχανικών, το χυμό ντομάτας, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το κύμινο και την πάπρικα και το ανάλογο αλατοπίπερο και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά περίπου έως ότου χυλώσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα