Φασολάκια με κοτόπουλο και ελιές
Εύκολη και ανατρεπτική συνταγή.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια.
-
2
Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη στο κοτόπουλο.Κατόπιν το ροδίζουμε στη μισή ποσότητα απο το λάδι μας μέχρι να θωρακιστεί και να δημιουργήσει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.σβήνουμε με το χυμό απο το λεμόνι και το κρασί.
-
3
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το αφαιρούμε απο το τηγάνι και προσθέτουμε στην αρχή τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν και ύστερα τα φασολάκια.Ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθούν τα φασολάκια. Μετά τη ντομάτα,το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και τις ελιές ολόκληρες.
-
4
Αφήνουμε να βράσουν τα φασολάκια για περίπου 5-6 λεπτά και στη συνέχεια βάζουμε πάνω απο αυτά και το κοτόπουλο.
-
5
Συνεχίζουμε την βράση για περίπου 40 λεπτά, ελέγχοντας συνέχεια μην τελειώσει το νερό απο το φαγητό μας.Αν αυτό συμβεί συμπληρώνουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια