marlia
marlia @cook_8462816
,

Εξαιρετικό ορεκτικό με καταπληκτική κρούστα και πολύ νόστιμη. Μπορεί να σταθεί και στο πιο απαιτητικό τραπέζι!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
6 - 8 άτομα
  1. 250 σκληρή φέτα (κομμένη σε 2 εκατ.-παχιές φέτες)
  2. 1 μεγάλο αυγό
  3. 2 φλιτζανάκια σουσάμι
  4. Ελαιόλαδο για το τηγάνι
  5. λεμόνι (στο τέλος)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνουμε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο.

  2. 2

    «Βυθίζουμε» τη φέτα πρώτα στο αυγό και μετά στο σουσάμι.

  3. 3

    Πιέζουμε το σουσάμι και στις δύο πλευρές για να "κολλήσει".

  4. 4

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

  5. 5

    Τέλος, μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γύρισε την από την άλλη πλευρά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

katerina78
katerina78 @Doukat1978
Το κάνω κι εγώ αλλά προτού να βάλω τη φέτα στο αυγό τη βουτάω πρώτα σε αλεύρι,γίνεται πολύ νόστιμη με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλά τραπέζια.

Από

marlia
marlia @cook_8462816
στις
,