Φιλέτα ψαριού ψημένα σε μαρουλόφυλλα

vasiliki ver, 10.10.13

Περιγραφή

Ελαφρύ, νόστιμο φαγητό, γίνεται με όλα τα φιλέτα ψαριών.

Φιλέτα ψαριού ψημένα σε μαρουλόφυλλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • φιλέτα γλώσσας ή άλλου ψαριού
  • μεγάλα φύλλα μαρουλιού όσα και τα φιλέτα
  • κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκια
  • πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • καρότο σε μπαστουνάκια
  • ρίγανη
  • μαντζουράνα
  • αλατοπίπερο
  • λίγη μαργαρίνη
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Θαλασσινά
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ζεματάμε τα μαρουλόφυλλα 2 λεπτά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  3. Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα μαρουλιού και τα αλατίζουμε ελαφρά.
  4. Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια των λαχανικών πάνω στο φύλλο και επάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού.
  5. Πασπαλίζουμε με μαντζουράνα, λίγη μαργαρίνη και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό. Κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
  6. Βάζουμε όλα τα ρολά σε καλά λαδωμένο ταψί. Πάνω σε κάθε ρολό βάζουμε από 1/2 κ.γ. μαργαρίνη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά περίπου.
  7. Σερβίρουμε με ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα λαχανικά μας μπορούμε, αν θέλουμε, να τα βράσουμε 5' ή να τα ψήσουμε.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...
    Πως καταψύχουμε ψάρια
    Ψαρέψαμε φρέσκα ψαράκια αλλά δεν θα τα φάμε αμέσω...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ψαρικά
    Ένα βιβλίο 71 αγαπημένων συνταγών, του/της tzoulitsa
    ψαρια
    Ένα βιβλίο 33 αγαπημένων συνταγών, του/της vasiliki ver