Φιλέτα ψαριού ψημένα σε μαρουλόφυλλα
Ελαφρύ, νόστιμο φαγητό, γίνεται με όλα τα φιλέτα ψαριών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα λαχανικά μας μπορούμε, αν θέλουμε, να τα βράσουμε 5' ή να τα ψήσουμε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεματάμε τα μαρουλόφυλλα 2 λεπτά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
-
3
Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα μαρουλιού και τα αλατίζουμε ελαφρά.
-
4
Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια των λαχανικών πάνω στο φύλλο και επάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού.
-
5
Πασπαλίζουμε με μαντζουράνα, λίγη μαργαρίνη και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό. Κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
-
6
Βάζουμε όλα τα ρολά σε καλά λαδωμένο ταψί. Πάνω σε κάθε ρολό βάζουμε από 1/2 κ.γ. μαργαρίνη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά περίπου.
-
7
Σερβίρουμε με ρύζι.
Σχόλια