Φιλετάκια κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα και ρύζι
Γρήγορα κι εύκολα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περίπτωση που τα φιλετάκια δεν ειναι έτοιμα και έχουν " πιει" όλη την σάλτσα, αραιώνουμε με λίγο ζεστό νερό για να μην κόψουμε την βράση. good luck girls and boys!! υ.γ. Εύκολη γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή
Υλικά
-
900 γρ. Φιλετάκια κοτόπουλου
-
Έτοιμη γλυκόξινη σάλτσα εμπορίου (sweet and sour στα αγγλικά)
-
Ρύζι Basmati
-
λίγο λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι μας
-
2
Το αφήνουμε να κάψει λίγο
-
3
Τσιγαρίζουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν ελαφρά
-
4
Ρίχνουμε την γλυκόξινη σάλτσα και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 40 λεπτά ανακατεύοντας
-
5
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι να βράσει αφού το πλύνουμε για περίπου 10 λεπτά (αναγράφεται στην συσκευασία ο χρόνος)
-
6
Το πόσο ρύζι θέλουμε εξαρτάται απο εμάς, εγώ συνήθως βάζω 2 κούπες του τσαγιού
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)