Φιλετάκια με προσούτο και τυρί ή Valdostana
Είναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα.
Υλικά
-
4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο
-
φέτες τυρί κασέρι σε
-
λάδι
-
αλεύρι
-
αλάτι
-
φασκόμηλο αν θέλετε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Aλευρώνω τα φιλέτα και τα βάζω στο τηγάνι όπου ήδη έχω βάλει το βούτυρο και το λάδι να ροδίσει.
-
2
Mόλις έχω γυρίσει τα φιλέτα και από την άλλη πλευρά βάζω πάνω από τα φιλέτα το προσούτο και μετά το κασέρι και το φασκόμηλο μέσα στο τηγάνι, χαμηλώνω την φωτιά και βάζω το καπάκι μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνουν τα φιλέτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια