dcroula
dcroula @Roula1505
Αθήνα-Μενίδι,Ελλας

Μια εύκολη και εμφανίσιμη συνταγή για ψάρι που δεν στεγνώνει στο φούρνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την είχα δεί στην TV πριν χρόνια. Το συνοδεύω πολλές φορές με ρυζάκι ή πατάτες βραστές λαδολέμονο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
4 άτομα
  1. 4 φιλέτα γλώσσας
  2. 2 κούπες τριμμένο άσπρο μπαγιάτικο ψωμί
  3. 1 κουταλιά Μαϊντανός και άνιθος ψιλοκομμένος από
  4. Λίγο λάδι
  5.  αλάτι, πιπέρι
  6.  σκόρδο
  7. Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λαδώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί και απλώνω μέσα τα φιλέτα γλώσσας.

  2. 2

    Ρίχνω αλάτι και πιπέρι.

  3. 3

    Στο μπολ με το τρίμμα του μπαγιάτικου ψωμιού ρίχνω λίγο αλάτι, πιπέρι, τα μυρωδικά και το σκόρδο.

  4. 4

    Ρίχνω λίγο λάδι και ανακατεύω καλά το μείγμα.

  5. 5

    Μ'ένα κουτάλι βάζω το μείγμα του τρίμματος πάνω στα φιλέτα να καλυφθούν καλά.

  6. 6

    Ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς περίπου, μέχρι η κρούστα να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (36)

Τριάδα
Τριάδα @TriadaKousouni
Πάρα πολύ ωραία και εύκολη συνταγή.Πραγματικά η κρούστα γίνεται χρυσή.\r\nΤο μόνο που συμπλήρωσα ήταν ένα σφηνάκι ούζο στο τρίμμα ψωμιού και ήταν άψογο!

Από

dcroula
dcroula @Roula1505
στις
Αθήνα-Μενίδι,Ελλας
Με λένε Ρούλα.Δεν ήξερα τίποτα απο μαγειρική εκτός απο κάποια πολύ βασικά και χωρίς μεγάλη φαντασία.Τα τελευταία χρόνια χάρη στις εκπομπές μαγειρικής και σε site σαν κι αυτό βελτιώνομαι συνέχεια.Χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης παρέας.Λατρέυω την μουσική,ειδικά την rock & hevy metal.Εκτός λοιπόν απ'το τσουκάλι κατά διαστήματα ασχολούμαι και με μαθήματα μουσικής.
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε