Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και γιαούρτι
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή υπάρχει και στο blog μου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζω πολύ καλά τα κομμάτια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο.
-
2
Όταν είναι έτοιμα αφαιρώ το πολύ ελαιόλαδο και πετάω μέσα και το μπέικον να "πάρει λίγο χρώμα".
-
3
Σε ένα μπολ ανακατεύω την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, το κάρυ και το ελαιόλαδο.
-
4
Περιχύνω το κοτόπουλο με το μείγμα αυτό και αφού ρίξω και αλάτι το αφήνω να πάρει μια βράση για να δέσει η σάλτσα.
-
5
Σε μια κατσαρόλα βράζω τα ζυμαρικά μου και όταν βράσουν αφού τα σουρώσω τα ανακατεύω όλα μαζί.
-
6
Σερβίρω και πασπαλίζω κάθε πιάτο με λίγο (η παρμεζάνα πάει σούπερ!).
Σχόλια