Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι
Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δίνει μια άλλη αίσθηση στο κοτόπουλο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο σβήσιμο βάλτε λίγο παραπάνω κρασί.Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
-
2
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το μέλι την μουστάρδα, τον ζωμό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
-
4
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.
Σχόλια (6)