κύρια φωτογραφία συνταγής Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι
anty19913
anty19913 @cook_8481208

Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δίνει μια άλλη αίσθηση στο κοτόπουλο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Στο σβήσιμο βάλτε λίγο παραπάνω κρασί.Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 1 κ.σ μέλι
  2. 1 σκελίδα σκόρδο
  3. 1 ποτ. κρασ. λευκό κρασί
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. ρίγανη
  7. ζωμό λαχανικών
  8. λάδι
  9. 1 κόκκινη πιπεριά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

  2. 2

    Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το μέλι την μουστάρδα, τον ζωμό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

  3. 3

    Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.

  4. 4

    Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

tahitian
tahitian @artist_ea
Πολύ νόστιμο παρόλο που δυστυχως δεν το εκτίμησαν οι αστοιχείωτες οι κορες μου όσο του αξιζε

Από

anty19913
anty19913 @cook_8481208
στις