κύρια φωτογραφία συνταγής Φιλέτο χοιρινό

Φιλέτο χοιρινό

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
georgia
georgia @cook_8452224
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν χρειάζεται να βάλετε αλάτι γιατί τα κυβάκια είναι πολύ αλμυρά. θα δείτε ότι είναι πολύ νόστιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. φιλέτο χοιρινό
  2. 2 κουπες λαδι
  3. 4 κυβακια σκορδου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεστενετε το λαδι σε ένα τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί τρίβετε 2 κυβάκια σκόρδου και βάζετε τα φιλέτα.

  2. 2

    Μόλις δείτε ότι από τη μια μεριά είναι έτοιμα τα γυρίζετε από την άλλη και πασπαλίζετε πάλι με 2 κυβάκια σκόρδου.

  3. 3

    Το φαγητό θέλει να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να μην σκληρήνει να παραμείνει μαλακό και να κρατήσει τα υγρά του. Δεν θέλει πάνω από ένα τέταρτο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

georgia
georgia @cook_8452224
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα