Φιλέτο χοιρινό
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν χρειάζεται να βάλετε αλάτι γιατί τα κυβάκια είναι πολύ αλμυρά. θα δείτε ότι είναι πολύ νόστιμο.
Υλικά
-
φιλέτο χοιρινό
-
2 κουπες λαδι
-
4 κυβακια σκορδου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεστενετε το λαδι σε ένα τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί τρίβετε 2 κυβάκια σκόρδου και βάζετε τα φιλέτα.
-
2
Μόλις δείτε ότι από τη μια μεριά είναι έτοιμα τα γυρίζετε από την άλλη και πασπαλίζετε πάλι με 2 κυβάκια σκόρδου.
-
3
Το φαγητό θέλει να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να μην σκληρήνει να παραμείνει μαλακό και να κρατήσει τα υγρά του. Δεν θέλει πάνω από ένα τέταρτο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια