κύρια φωτογραφία συνταγής Φυλλαράκι φιλαράκι

Φυλλαράκι φιλαράκι

Μαγειρεύτηκε 11 φορές
Μπαχαρούλης
Μπαχαρούλης @cook_8457974
,

Ένα πανεύκολο φύλλο της πεθερούλας μου για αλμυρές πίτες-μπισκοτένιο. Είναι τόσο εύκολο και νόστιμο που θα το αγαπήσετε και θα γίνει το "φιλαράκι" σας στην κουζίνα! Και χωρίς ατσαλιά... βασικότατο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα είναι για την λαμαρίνα του φούρνου και θα περρισέψει κιόλας. Ότι μείνει το βάζετε στην κατάψυξη για μια μικρότερη πιτούλα που θα φτιάξετε μιαν άλλη φορά.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
  1. 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1,5 κούπα σκληρό αλεύρι
  3. 1 κούπα ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
  4. 1 κούπα καυτό νερό
  5. 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  6. 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και ανακατευέτε αρχικά με ένα πηρούνι ώσπου να ενσωματωθούν- για να μην καείτε απο το καυτό νερό.

  2. 2

    Στην συνέχεια ζυμώνετε καλά με το χέρι.

  3. 3

    Ανοίγετε με τον πλάστη χωρίς να χρειαστεί να ρίξετε αλεύρι στην επιφάνεια που θα το ανοίξετε.

  4. 4

    Επίσης δεν θα χρειαστεί να λαδώσετε το ταψί σας γιατί είναι αρκετό το λαδάκι στο ζυμάρι και έτσι δεν θα σας κολλήσει στο ταψί.

  5. 5

    Είναι για ένα φύλλο κάτω κι ένα πάνω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (11)

Από

Μπαχαρούλης
στις
,