κύρια φωτογραφία συνταγής Φινλανδικό Glogg της Paivi

Φινλανδικό Glogg της Paivi

30 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
allosavros
allosavros @cook_8467359
Kalyvia,Ellada

Η "γνήσια" φινλανδική συνταγή για ζεστό κόκκινο κρασί

Λίγα μυστικά ακόμα

Θα το σερβίρουμε σε φλυτζάνες με μικρό κουταλάκι, έχοντας προσθέσει λίγες σταφίδες και λίγα άσπρα αμύγδαλα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 λίτρο νερό
  2. 500 γρ ζάχαρη
  3. 2 κομμάτια τζίντζερ ξεφλουδισμένο
  4. 3 κανέλες
  5. 40 γαρύφαλλα
  6. 1 κουτ. σούπας κακουλέ
  7. 100 ml σταφίδες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σιγοβράζουμε τα υλικά για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει και σουρώνουμε σε μπουκάλι.

  2. 2

    Διατηρείται στο ψυγείο για 1-2 μήνες.

  3. 3

    Όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε, ζεσταίνουμε (χωρίς να φτάσει σε σημείο βρασμού) 100 ml μαζί με μισό λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί.

  4. 4

    Σερβίρουμε!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

allosavros
allosavros @cook_8467359
στις
Kalyvia,Ellada