Φιογκάκια με γκοργκοντζόλα και ανθότυρο
Η γκοργκοντζόλα δίνει μια ιδιαίτερη νότα στα ζυμαρικά και σίγουρα θα αρέσει σε όσους αγαπούν το ροκφόρ, αν και είναι λιγότερο πικάντικη
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε ακόμη πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε σωταρισμένα φρέσκα μανιτάρια ή/και καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη.
Υλικά
-
1 πακέτο φιογκάκια
-
200 γραμ. γκοργκοντζόλα
-
200 γραμ. ανθότυρο
-
250 γραμ. κρέμα γάλακτος
-
Παρμεζάνα τριμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα ζυμαρικά κατά το γνωστό τρόπο.
-
2
Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μέσα σε αυτή ρίχνουμε την γκοργκοντζόλα και το ανθότυρο σε κομματάκια. Τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μισολιώσουν. Προσοχή να μη βράσει η κρέμα γιατί μπορεί να κόψει. Προσθέτουμε παρμεζάνα κατά βούληση.
-
3
Με την σάλτσα αυτή περιχύνουμε τα φιογκάκια και σερβίρουμε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια