κύρια φωτογραφία συνταγής Φιογκάκια με γκοργκοντζόλα και ανθότυρο

Φιογκάκια με γκοργκοντζόλα και ανθότυρο

16 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Brit
Brit @cook_8454641
Αθήνα,

Η γκοργκοντζόλα δίνει μια ιδιαίτερη νότα στα ζυμαρικά και σίγουρα θα αρέσει σε όσους αγαπούν το ροκφόρ, αν και είναι λιγότερο πικάντικη

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε ακόμη πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε σωταρισμένα φρέσκα μανιτάρια ή/και καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 πακέτο φιογκάκια
  2. 200 γραμ. γκοργκοντζόλα
  3. 200 γραμ. ανθότυρο
  4. Παρμεζάνα τριμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα ζυμαρικά κατά το γνωστό τρόπο.

  2. 2

    Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μέσα σε αυτή ρίχνουμε την γκοργκοντζόλα και το ανθότυρο σε κομματάκια. Τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μισολιώσουν. Προσοχή να μη βράσει η κρέμα γιατί μπορεί να κόψει. Προσθέτουμε παρμεζάνα κατά βούληση.

  3. 3

    Με την σάλτσα αυτή περιχύνουμε τα φιογκάκια και σερβίρουμε αμέσως.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Brit
Brit @cook_8454641
στις
Αθήνα,