κύρια φωτογραφία συνταγής Fish-sticks (Μπακαλιάρος πανέ)
efouliw
efouliw @cook_8451057

Αν δεν θέλετε πια να αγοράζετε fish sticks φτιάξτε τα μονοι σας πολύ απλα!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το συνοδέψετε με μια σαλάτα (Θα σας πρότεινα τη σαλάτα με μαυρομάτικα και λαδολέμονο) ή με ρύζι βραστό και λίγη μαγιονέζα. Επίσης μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε αράβικη πίτα με λίγο μαρούλι, ντομάτα και λιγη μαγιονέζα και να το δώσετε στα παιδιά σας σαν κολατσιό ή και να έχετε ένα ελαφρύ σνακ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
2 άτομα
  1. 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα.
  2. 1-2 αυγά
  3. αλεύρι
  4. 2 κουταλάκια πάπρικα γλυκειά
  5. 1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
  6. αλάτι
  7. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  8. Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνετε τα φιλέτα και αφού έχουν ξεπαγώσει / ξαλμυριστεί τα αλατίζετε ελαφρώς. Τα αφήνετε 10 λεπτά να τα πιάσει το αλάτι και έπειτα τα πιέζετε ανάμεσαστα χέρια σας να φύγουν τα επιπλέον υγρά.

  2. 2

    Κατόπιν κόβετε το καθ'ένα σε 4 κομμάτια περίπου, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχουν.

  3. 3

    Βάζετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήνετε να κάψει.

  4. 4

    Ρίχνετε τα μπαχαρικά και λίγο αλάτι (μισό κουταλάκι) μέσα στο μπωλ με την τριμμένη φρυγανιά.

  5. 5

    Περνάτε κάθε κομμάτι απο το αλεύρι, μετά απο αυγό και τέλος απο τη φρυγανιά και τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές.

  6. 6

    Βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και ετοιμάζετε ένα συνοδευτικό της αρεσκείας σας!!

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

giannak
giannak @cook_8452827
Το πανάρισμα πρέπει να δίνει ωραία γεύση. Στο φούρνο άραγε γίνονται για να γλυτώσουμε το τηγάνι?

Από

efouliw
efouliw @cook_8451057
στις