Φοιτητική πίτσα
Έυκολη, νόστιμη πίτσα
Λίγα μυστικά ακόμα
Βάζουμε αλλαντικά της προτίμησης μας και στις ποσότητες της προτίμησης μας. Προσέχουμε να αλείψουμε τις πιτες αρκετά καλά και στις άκρες για να είναι πιο αφράτες και να μην ξεράνουν πολυ.
Υλικά
-
4 πίτες για σουβλάκια ολικής άλεσης
-
1 1/2 κ.γ πελτέ ντομάτας
-
2-3 κ.σ νερό
-
2 κ.σ λάδι
-
1/2 κ.γ ρίγανη
-
1/2 κ.γ πάπρικα
-
αλατι
-
5-6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
-
8 φέτες μπεικον
-
8 φέτες σαλάμι αέρος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολάκι βάζουμε πελτέ, νερό, λάδι, ρίγανη, πάπρικα, αλάτι και τα ανακατέυουμε όλα μαζί.
-
2
Στη συνέχεια αλείφουμε τις πίτες με την σάλτσα που φτιάξαμε.
-
3
Πρώτα βάζουμε την γαλοπούλα.
-
4
Καλύπτουμε με τα τυριά.
-
5
Συνεχίζουμε με τον μπέικον και τέλος με το σαλάμι αέρος.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα αλλαντικά μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)