Φοντί τυριών
Παρεΐστικο αλλά και αισθησιακό!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εννοείτε πως πίνουμε το ίδιο κρασί. Είναι ιδανικό για Κυριακή βράδυ (που κοιμούνται τα παιδιά) δίπλα από το τζάκι.... μοναδικές στιγμές!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Περνάμε με το ουίσκυ τα τοιχώματα του φοντί και το βάζουμε στο μάτι στην χαμηλότερη θερμοκρασία...(1)
-
2
Ρίχνουμε το κρασί και την κρέμα γάλακτος και το ανθότυρο... αλάτι πιπέρι και ανακατέβουμε συνεχώς.
-
3
Μόλις γίνει μία ενωμένη κρέμα τότε ρίχνουμε όλα τα τυριά και το βάζουμε στην χαμηλότερη φωτιά του φοντί και το βάζουμε στο τραπέζι....
-
4
Εκεί υπάρχουν ήδη δύο δίσκοι ένας με ψωμί κομμένο σε μικρους κύβους (για να μην σπάνε) και ένας ακόμα με κύβους κρεατικών άν και εφόσον σας αρέσει η αν πρέπει να ταΐσετε πολλούς... Δεν είναι για χόρταση και αν δούμε πως τα τυριά ειναι λιωμένα το σβήνουμε για να μην καούν και το ξανα ανάβουμε όταν αρχιζουν να σφίγγουν...
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια