Φραγκοστάφυλα μαρμελάδα

12 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Ξινούτσικη αλλά πεντανόστιμη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ. μεχρι 800 γρ. ζάχαρη με πικτινη
  2. Λίγο χυμό λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τα φραγκοστάφυλα τα ζυγίσουμε αφού τα εχουμε αφαιρέσει από τα κοτσάνια και καθαρίσει απο πράσινα ή χαλασμένα.

  2. 2

    Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα πατάμε με τα χέρια μας να λιώσουν,δεν πειραζει αν δεν λιώσουν όλα, με την βράση που θα παρουν θα διαλυθούν.

  3. 3

    Ρίχνουμε και την ζαχαρη ανάλογα τα γούστα μας,εγώ την προτιμώ ξινή,και στο τέλος βάζουμε και λίγο χυμό λεμονιού.

  4. 4

    Τα αφήνουμε για 5 το πολύ λεπτά να βράσουν και μετά βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα, κλείνουμε καλά και τα γυρνάμε ανάποδα ετσί ώστε να σφραγίσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα