Fredoccino
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκτός από Fredoccino μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους καφέδες, όπως για παράδειγμα Cafe au chocolat, εκείνα τα φακελάκια στιγμιαίου καφέ που έχουν διάφορες γεύσεις σοκολάτας ή εκείνους τους καφέδες που γράφουν ice cofee και φτιάχνονται με γάλα αντί για νερό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Γεμίζετε ένα ποτήρι με παγάκια.
-
2
Ρίχνετε μέσα στα παγάκια το γάλα και φροντίζετε να καλύψει τα 3/4 του ποτηριού.
-
3
Βάζετε το περιεχόμενο του ποτηριού σε μίξερ δυνατό μαζί με το Fredoccino (αν θέλετε ρίχνετε και λίγο σιρόπι), μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος εντελώς. Να γίνει δηλαδή σαν γρανίτα.
-
4
Παίρνετε ένα ψηλό ποτήρι και ρίχνετε στα τοιχώματα σιρόπι. Το γεμίζετε με το περιεχόμενο από το μίξερ και το παγωμένο ρόφημά σας είναι έτοιμο.
Σχόλια (14)