Frosting για cupcakes
Πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο frosting για να καλύψετε τις δημιουργίες σας. Το αγαπώ πολύ γιατί το βρίσκω πιο ελαφρύ και γευστικό από τη βουτυροκρεμα και βγαίνει πολύ λευκό
Λίγα μυστικά ακόμα
Την αυθεντική συνταγή τη βρήκα εδώhttp//tastykitchen.com/blog/2010/03/a-tasty-recipe-thats-the-best-frosting-ive-ever-had/ 1) Όλο το μυστικό βρίσκεται σε τρία σημείασφιχτή κρέμα, κρύα κρέμα, καλό χτύπημα. Εάν ένα από αυτά δε γίνει σωστά δε θα σας στέκεται για διακόσμηση.2) Προσωπικά επειδή δε μου αρέσει να νιώθω τη ζάχαρη τη ζεσταίνω κι αυτή μέσα στο γάλα και ουσιαστικά στο τελικό στάδιο χτυπώ μονό το του το βούτυρο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολακι ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αποκτήσουμε μια πολύ σφιχτή κρέμα (πιο σφιχτή από τη μπεσαμελ).
-
2
Προσθέτουμε και τις βανίλιες και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει εντελώς (!). Καλύτερα να μείνει σε θερμοκρασία δωματίου ένα βράδυ.
-
3
Σε ένα δυνατό μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο σε κομματάκια και χτυπάμε στο δυνατό για τουλάχιστον 5 λεπτά (ώσπου να σχηματιστούν κορυφές και να ασπρίσει το μίγμα).
-
4
Σταδιακά προσθέτουμε τη κρέμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 10 λεπτά.
-
5
Αφήνουμε το μίγμα για μια ώρα στο ψυγείο και μετά καλύπτουμε τα κεκακια μας. Καλή επιτυχία!
Σχόλια (66)